Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 березня 2024, 02:47
2256
2

Стало відомо, як Чорноморець проведе паузу в чемпіонаті

В цей період «моряки» зіграють двічі

| Оновлено 19 березня 2024, 02:47
2256
2
Стало відомо, як Чорноморець проведе паузу в чемпіонаті
ФК Чорноморець

Незважаючи на паузу в чемпіонаті, яка викликана участю різних збірних України – національною, олімпійською та молодіжною у матчах плей-оф, відбіркових та товариському відповідно, одеський «Чорноморець» склав план роботи на цей період.

Як стало відомо Sport.ua, підопічні Романа Григорчука, які не були задіяні у вчорашній зустрічі із «Вересом» або ж зіграли в ній меншу частину часу, мали можливість сьогодні компенсувати відсутність ігрової практики у тренувальному матчі з одеським «Реалом Фармою». У цій грі «Чорноморець» переміг з великим рахунком 4:1.

У подальших планах команди «моряків» ще один спаринг. Цього разу він буде своєрідним моделюванням тижневого ігрового циклу. На 23 березня запланована контрольна гра з однією з найсильніших аматорських команд Одеси – «Титаном». Вона відбудеться на учбово-тренувальній базі «Чорноморця» у Совіньйоні.

У ході паузи в чемпіонаті у тренувальному таборі «моряків» будуть відсутні двоє гравців – Володимир Салюк та Максим Брагару. Обидва захисники вирушили до лав молодіжної збірної України (U-21) відразу ж після поєдинку з «Ворсклою». «Молодіжка» мала вилітати на тренувальний збір до Туреччини, який передуватиме відбірковому матчу молодіжного чемпіонату Європи 2025 року з Азербайджаном, з Кишинева, до якого з Одеси всього 180 кілометрів.

Тим часом очікується, що черговий тайм-аут дозволить клубному лазарету «Чорноморця» повністю спорожніти. Його пацієнтами поки що є двоє – захисник Ілля Путря і словенський півзахисник Йон Шпорн. Процес відновлення обох поступово наближається до завершення.

Раніше наставник «Чорноморця» Роман Григорчук оцінив поразку 0:1 у матчі чемпіонату України проти «Вереса».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ILLUMINATOR
" Во вчерашней встрече с Ворсклой". С Ворсклой?! Если мне память не изменяет,Черноморец играл с Вересом!
alex belogubko
кто забивал голы --новички