Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

EA Sports FC
| Оновлено 18 березня 2024, 01:36
260
2

Представник України прокоментував вихід на UEFA EEURO 2024

Український кіберспортсмен Андрій Шакалов здобув путівку на турнір UEFA EEURO 2024

| Оновлено 18 березня 2024, 01:36
260
2
Представник України прокоментував вихід на UEFA EEURO 2024
Instagram ua_efootball

Український кіберспортсмен Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв кваліфікацію чемпіонату Європи з електронного футболу UEFA EEURO 2024 у дисципліні FC 24. Він прокоментував свій успіх.

«Я вважаю, що я хоч і виграв групу, чим допоміг здобути важливий слот не лише для себе, а й для країни в цей важкий час, але є осад на душі – це інший режим. Це перший рік, коли ми кваліфікувалися як збірна в режимі віч-на-віч. Раніше було два на два у форматі ultimate team.

Куди поділися емоції після перших двох матчів? Не знаю. Я розумів, що мені нема куди подітися. Не можна на такій стадії емоції вже показувати. Це був останній матч, я вже все з себе вичавив – штучні емоції не хочу показувати. Дуже важка ніч була через особисті обставини.

Що я відчував після «золотого голу» Бельгії? Я відчув полегшення та деяку помсту. Мені не дуже подобаються гравці, як Бредлі з Бельгії. Звичайно, він – топовий гравець, який заслужив на ті регалії, які в нього є, які будуть у майбутньому. Могли помітити глядачі, що він все кидав на своїх латералів, намагався розтягнути мою оборону. Він у нападі все робив за рахунок забігань, які важко законтрити. У захисті він грав низом. Я в нападі грав низом, намагався не робити навісів. Я намагався розігрувати, але то автоблок, то відбір м'яча з його боку, тому я відчув полегшення після перемоги. Я не хотів поступатися не лише через важливість матчу для турнірного становища, але я і просто не хотів цього допустити.

Сумбурний матч проти Північної Ірландії? Мені здається, перші два голи я просто відклав джойстик і мені залетіло два голи. Потім я зрозумів, що треба доводити справу до кінця і зумів забити три голи. Усе завершилося перемогою.

Чому використав Сидорчука на правому фланзі оборони? Я провів аналіз і помітив на другий день турніру, що у Сидорчука показники кращі, ніж у правого захисника. Ось і вирішив поставити. Я перебудував схему 4-2-3-1, вночі тренувався і зробив висновки, що мені під мій плейстайл на правий фланг більше підходить Сидорчук.

Які плани на Євро? Не знаю, будемо чекати на жеребкування. Впевнений, що всі матчі будуть тяжкі. Дуже оригінальні фрази, правда? Я дуже сподіваюся, що організатори переглянуть свої умови щодо плейстайлів, сподіваюся на інший конект. Там ми будемо один навпроти одного, усі будуть у рівних умовах, от і подивимося, що можна буде зробити.

Ставлю собі 10 балів із 10. Я виконав поставлену мету. Вважаю, що час, який я витратив, точно минув недаремно», – сказав Андрій CIG_ST92_UA Шакалов.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksii Tarasenko
Всім привіт! Чи знали ви, що в FC24 є режим Clubs, де кожен грає за окремого гравця? Це виглядає прямо як у справжній футбол - грають 11 на 11. Це дуже цікавий і перспективний режим, існують навіть віртуальні клуби справжніх футбольних клубів, які змагаються між собою. Також в різних країнах існують свої віртуальні ліги і дивізіони, де найкращі клуби змагаються за чемпіонство. Існують свої Ліга чемпіонів та Ліга Європи. Є і наша віртуальна УПЛ. В ній буде приймати участь і наш клуб Galician Lions. Наразі ми активно шукаємо однодумців і зацікавлених гравців. Якщо нема досвіду, це не проблема. Всьому можемо навчити, головне бажання!
Основні вимоги:  🎮 Платформа: PS5 / PC / Xbox  🎧  Гарнітура⏳ Вільні 2-3 години/день у будні з 21-00 або 21-30  👂 Адекватність, вміння слухати 👁 Розуміння командної гри, бачення поля  💪 Бажання розвиватись та вдосконалюватись  🎉Будемо раді бачити вас в нашій команді!     Пишіть в коментарях для запису на перегляд.Або в телеграм: @olekxtar