Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 17 березня 2024, 12:25
4160
3

МІЧЕЛ: «У Циганкова розтягнення зв'язок коліна. Не знаю, коли грає Україна»

Наставник «Жирони» спростував слова журналістів, що Віктор нібито уберіг себе для збірної

| Оновлено 17 березня 2024, 12:25
4160
3
МІЧЕЛ: «У Циганкова розтягнення зв'язок коліна. Не знаю, коли грає Україна»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

16 березня відбувся матч 29-го туру Ла Ліги між командами «Хетафе» та «Жирона». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів.

Український футболіст жиронців Віктор Циганков не потрапив у заявку на поєдинок через травму коліна. До речі, українець уже прибув до національної збірної для підготовки до матчів плей-оф Євро-2024.

Після завершення зустрічі з «Хетафе» головний тренер «червоно-білих» Мічел провів прес-конференцію, на якій спростував слова журналістів про те, що Циганков нібито спеціально пропустив матч чемпіонату Іспанії, щоб поберегти себе для виступів за збірну:

«Ви ж бачили, який удар отримав Віктор [Циганков], у нього розтягнення коліна з внутрішньої сторони. Протягом тижня він пробував [повернутись], йому було некомфортно. Очевидно, з кожним днем він одужуватиме, ми дивитимемося.

Я не знаю, коли грає збірна [України], але це гравець, якого ми зобов'язані відпустити разом із збірною, а там його огляне [їхній] медичний штаб. Там вони вирішать, чи він готовий до гри. Якщо ні, то як він почувається, як він тренується...

Це вивих коліна. Це дуже боляче, він не був поряд, йому взагалі було некомфортно. Він 100% надійний і відданий гравець для Жирони, немає жодних сумнівів», – сказав Мічел.

Відеоогляд матчу Хетафе – Жирона – 1:0

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZANREGENT1993
Там лечение и восстановление занимает около месяца.
didora
Може й місяць, а може і ... Треба щоб гравець взагалі забув про ту травму. Тоді він повноцінно буде готовий до ігор. А то вийде на поле і буде думати про коліно, щоб не усугубити травму. Що то за гра буде??? Просто відбувати номер. За рубежем такий номер "не проходить" . Всі розумні думають про своє здоров'я!!!
Однозначно. Я думаю, що з Боснією він не гратиме. В тій грі треба буде грати, а не викабелюваться і не просто грати!!! В цій грі на кону дуже багато стоїть.
SandroKing
В стартовом составе должны выходить те кто готов на 100%, а дальше видно будет.