Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 09 квітня 2024, 01:34
601
0

Фрайбург – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 17 березня о 16:30 за Києвом

| Оновлено 09 квітня 2024, 01:34
601
0
Фрайбург – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

17 березня на «Європа-Парк» пройде матч 25-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Фрайбург» зустрінеться з «Байєром». Поєдинок розпочнеться о 16:30 за київським часом.

Фрайбург

Команда проводила найважливіший для себе поєдинок у четвер - зустріч у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи. Тоді бразильці з Брайсгау зіграли проти Вест Хема, вже вчетверте цього сезону, при тому, що до цього сторони не грали жодного разу. Якщо в групі англійці обидва рази перемогли, то в березні мінімальну перемогу вдома оформили німці. У Лондоні, щоправда, господарі не просто взяли реванш, а й розгромили суперника 5:0. При цьому у Бундеслізі підопічні Крістіана Штрайха мають небагато шансів повторити досягнення обох попередніх сезонів, коли кваліфікувалися до єврокубків. З кінця січня ніяк не виходить вигравати, через що клуб падав у турнірній таблиці все нижче. І лише у невмотивованого Бохума виграли 2:1 на виїзді.

Байєр

Клуб зіштовхнувся із чималими проблемами під час поєдинку з Карабахом. До речі, як і їхній нинішній суперник, аспіринники знову зіграли з супротивником, який був минулої осені. Але якщо тоді німці виграли двічі, то у березні у Баку господарі забили двічі. Але тоді все-таки вдалося зберегти унікальну безпрограшну серію - закінчили в гостях на 2:2. У Леверкузені проти підопічних Гурбана Гурбанова теж витратили чимало зусиль. Ну, а на внутрішній арені, окрім бажання оформити срібну салатницю якнайшвидше (хоча чекали всю історію), причому так і не програвши, залишається ще боротьба в кубку, де підопічні Хабі Алонсо вже дійшли до півфіналу. Минулого туру вдома з Вольфсбургом оформили гросмейстерські 2:0.

Статистика особистих зустрічей

У 5 поєдинках бразильці із Брайсгау взяли 10 очок. Але нинішнього, схоже, чемпіонського сезону фармацевти перемогли 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що приймаюча сторона не має шансів на успіх. Погодимося і поставимо на те, що аспіринники досягнуть вже якої за рахунком перемоги цього сезону (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.