Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
522
0

Каза Пія – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії

Поєдинок відбудеться 17 березня о 20:00 за Києвом

Каза Пія – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Португалії
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Трубін

17 березня на «Ештадіу Мунісіпал де Ріу Майор» пройде матч 26-го туру чемпіонату Португалії, в якому «Каза Пія» зустрінеться з «Бенфікою». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Каза Пія

Команда цікава тим, що повернулася до найвищого дивізіону країни у 2022-му році після паузи, що тривала з 1939-го - ледь не рекордна пауза між подібними участями. Але, головне, цей скромний представник Лісабона виявився досить добрим, щоб зберегти місце в Прімейрі. Більше того, гуси фінішували десятими у підсумковій таблиці. Що важливо, так це те, що й зараз, у рамках нового розіграшу, виходить утримуватися серед середняків, не думаючи про виліт - як, утім, і про боротьбу за єврокубки. Все-таки перемог менше і помітно, ніж поразок. Ештрела минулого туру порівняно просто, 3:1, обіграла цього суперника.

Бенфіка

Клуб цього тижня проводив найважливіший поєдинок. Команда у четвер їздила в гості до Рейнджерс у Глазго. Причому з ними орли вдома цілком могли програти, адже двічі поступалися за рахунком. Але за рахунок нового пенальті, реалізованого Ді Марією, та автоголу звели зустріч до 2:2. У Шотландії Трубін видав сухий поєдинок, відбивши все, а Рафа Сілва в середині 2-го тайму оформив єдиний і вирішальний м'яч. Та й загалом сезон для підопічних Рогера Шмідта виходить важким. Вони березень розпочали з принизливого розгрому на полі Порту, нічим не відповівши на 5 голів від драконів та відставши від Спортінга у гонці за перше місце у Прімейрі. А трохи раніше поступилися сусідові та супернику у півфіналі кубка країни, благо, що є шанс у поєдинку-відповіді удома взяти реванш за ті 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону орли сухо обіграли новачка в обох поєдинках. Але у нинішній першості гуси вже звели до 1:1 матч на полі гранда.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що цього разу андердог досягне хоча б мінімального успіху. Орлам потрібно вичавлювати максимум у їхній суперечці з левами – ставимо на їхню перемогу при форі –1,5 гола (коефіцієнт – 1,99).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.