Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 березня 2024, 12:22
607
0

Ювентус – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 17 березня о 13:30 за Києвом

| Оновлено 17 березня 2024, 12:22
607
0
Ювентус – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

17 березня на «Альянц Стедіум» пройде матч 29-го туру Серії А, в якому, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Дженоа». Поєдинок розпочнеться о 13:30 за київським часом.

Ювентус

Команда може просто чекати на квітень. Тоді буде протистояння з Лаціо у півфіналі кубка країни, і, безумовно, це буде принциповий бій, особливо з огляду на те, що столичний клуб очолює Мауріціо Саррі. На євроарену Стару Сіньйору не пустили через фінансові гріхи Аньєллі та його менеджменту. Ну, а в Серії А клуб із Турина вибив сам себе із чемпіонських перегонів. Саме вони були єдиним переслідувачем Інтера, але не лише програли очний поєдинок, а й видали відверто невдалий відрізок. У результаті, якщо в чемпіонаті і залишається боротьба, то виключно за збереження другого місця - Мілану дали наблизитися. Та й минулого туру не виграли вдома у Аталанти, закінчивши 2:2.

Дженоа

Клуб минулий сезон змушений був провести в Серії В. Але, як часто буває, таке занурення у другий дивізіон вийшло корисним, перетворилося на якесь очищення, що дозволило додати. Зокрема саме там на тренерську посаду призначили Джилардіно. Спочатку, з урахуванням нульового досвіду як наставника, Альберто був просто виконувачем обов'язків – але справляється блискуче. Він впевнено виграв право достроково повернутися до Серії А, а вже там грифони досить активно набирали очки та закріпились у середині таблиці. Вже навесні було давно вирішено завдання збереження прописки. У минулому турі представник Генуї грав із сусідом за таблицею - Монцею, і несподівано поступився 2:3.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2021/2022 грифони обмінялися перемогами вдома зі Старою Синьйорою, але все одно вилетіли. Повернувшись, вони звели домашній поєдинок із гостями з Турина до нічиєї 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом гранда у рідному Турині. Але гості теж вміють створювати проблеми навіть для сильних супротивників, та й можуть зараз грати для себе та своєї самооцінки – чекаємо тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.