Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 17 березня 2024, 12:37
12905
8

Сіннер vs Алькарас, камбек Медведєва. Визначено фіналістів в Індіан-Веллс

Карлос перервав шалений вінстрік Янніка, Томмі Пол не зумів покарати «нейтрала»

| Оновлено 17 березня 2024, 12:37
12905
8
Сіннер vs Алькарас, камбек Медведєва. Визначено фіналістів в Індіан-Веллс
Getty Images/Global Images Ukraine. Яннік Сіннер та Карлос Алькарас

У ніч на 17 березня відбулися матчі 1/2 фіналу хардового турніру АТР 1000 в Індіан-Веллс (США).

Другий номер рейтингу АТР Карлос Алькарас (Іспанія) у центральному поєдинку Мастерса у трьох сетах обіграв третю ракетку світу Янніка Сіннера (Італія).

Іспанець перервав вінстрік італійця, який складав 19 матчів. Сіннер у 2024 році виграв Australian Open та турнір у Роттердамі. Для нього це перша поразка цього сезону.

Рахунок у очних поєдинках між Карлосом та Янніком став 5:4 на користь іспанця. Примітно, що рік тому Алькарас також закрив Сіннера у півфіналі на цих кортах.

У фінальному поєдинку Карлітос зіграє проти 4-го сіяного Данііла Медведєва. «Нейтральний» тенісист у трьох сетах виграв у 17-ї ракетки світу зі США Томмі Пола, хоч і поступився в 1-й партії розгромно – 1:6.

Цікаво міг закінчитися другий сет. Представник країни-терориста вів 4:0 із двома брейками. Він не зумів подати на партію, а також не реалізував 2 сетболи на прийомі у 12-му геймі перед тай-брейком, на якому Пол повів 3:2 з міні-брейком. Але американець не зумів дотиснути Медведєва, віддавши йому і другу, і третю партію.

Зазначимо, що Алькарас є чинним переможцем Мастерса в Індіан-Веллс. Минулого сезону у фіналі він обіграв саме Медведєва. Карлос вперше у 2024 році вийшов у фінальну зустріч.

АТР 1000 Індіан-Веллс. Хард. 1/2 фіналу

Томмі Пол [17] – Данііл Медведєв [4] – 6:1, 6:7 (3:7), 2:6
Яннік Сіннер [3] – Карлос Алькарас [2] – 6:1, 3:6, 2:6

Відеоогляд матчу Яннік Сіннер – Карлос Алькарас

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ekvato
Наскільки круті і толерантні Карлос і Яннік і наскільки пихатий і самовпевнений цей безпрапорний данііл. Вамос, Карлос, відправ кацапа за руським кораблем
captain2009
Адміні, чому ви дозволяєте рашистам по типу користувача з ніком 1812 бути на сайті і писати свої провокативні повідомлення? Чому допускаєте їх пропаганду і вихвалювання їх спортсменів? Sport.ua - це, взагалі, український ресурс? 
1812
Хорошая возможность Дане взять реванш за прошлый год,да и испанец явно уже не тот,по каким то причинам, только ему известным,сдулся