Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 березня 2024, 16:45
8190
3

Приїхали Циганков і Таловєров. Двосторонка збірної України у Марбельї

Синьо-жовті провели вечірнє тренування у форматі двосторонньої гри

| Оновлено 17 березня 2024, 16:45
8190
3
Приїхали Циганков і Таловєров. Двосторонка збірної України у Марбельї
УАФ

У суботу, 16 березня, до збірної України приєдналися Максим Таловєров та Віктор Циганков, і національна команда під керівництвом Сергія Реброва провела тренування у форматі двосторонньої гри. Субота відрізнялася від попереднього дня підготовчого збору. Цього разу синьо-жовті не мали ранкового тренування, зате була інтенсивна робота ввечері.

У першій половині дня до табору команди прибув захисник австрійського ЛАСК Максим Таловєров, який напередодні відіграв 90 хвилин за свій клуб у матчі австрійської бундесліги проти віденського «Рапіду» (0:0). Зважаючи на ігрове навантаження та переліт, Максим увечері обмежився пробіжкою та міофасціальним релізом, спостерігаючи за двосторонньою грою.

Двосторонка відбулася у форматі ігрових серій. Гравці були поділені на дві команди – «жовту» та «синю». Під час зупинок у грі тренерський штаб здійснював помітну ротацію всередині кожної з команд. Завершилася гра перемогою «жовтої» команди – 2:0. У заключному ігровому відрізку відзначилися Олександр Зінченко та Георгій Судаков, в якого вийшов класний удар у дев’ятку зі штрафного.

Двостороння гра була лише етапом підготовки до півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. 17 березня розташування національної команди залишать 6 гравців молодіжної збірної, які відповідально й наполегливо виконували завдання тренерського штабу, забезпечуючи процес підготовки. Тепер хлопці приєднаються до молодіжки, яка в Туреччині розпочинає свій збір перед відбірковими матчами Євро-2025.

За півгодини після того, як збірна повернулася з вечірнього тренування, до готелю прибув півзахисник «Жирони» Віктор Циганков. Його одноклубник Артем Довбик у цей же час у складі каталонців протистояв у Мадриді «Хетафе» в поєдинку іспанської Ла Ліги, який закінчився поразкою команди українців із рахунком 0:1. Артем, а також іще один легіонер з Іспанії, Андрій Лунін, який у суботу зіграв повний матч «Осасуна» – «Реал» (2:4), приєднаються до збірної 17 березня. А Роман Яремчук із «Валенсії», як і решта легіонерів, доповнить склад синьо-жовтих 18 березня, наступного дня після поєдинку свого клубу.

ВІДЕО. Двостороння гра збірної України у Марбельї

ФОТО. Двостороння гра збірної України у Марбельї

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»
Футбол | 27 квітня 2024, 23:40 1
Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»

Головний тренер «Евертона» не впевнений, що українець скоро повернеться на поле

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 11
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Konokrad
гливінський це прямо якийсь сірий кардинал нашого футболу, сидить на посаді при всіх керівниках не будучи при цьому якимось генієм від медійки