Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2024, 18:10
282
0

Богдан СЛЮБИК: «Здивований, що нам так вдався перший тайм»

Захисник «Руха» прокоментував перемогу над «Металістом 1925»

| Оновлено 16 березня 2024, 18:10
282
0
Богдан СЛЮБИК: «Здивований, що нам так вдався перший тайм»
ФК Рух. Богдан Слюбик

Захисник львівського «Руха» Богдан Слюбик прокоментував перемогу над харківським «Металістом 1925» (4:1) у матчі 21-го туру УПЛ:

«Якщо чесно, то сам трішки здивований, що нам так вдався перший тайм. «Рух» забив чотири голи ще в першій половині гри і був заряджений на перемогу. Всі гравці демонстрували шалений настрій, хотіли забити якомога більше голів і ми це зробили.

Я думаю, що команда повністю виконала установку тренерського штабу. Ми добре грали один в один з гравцями «Металіста 1925», зокрема кілька голів вдалось забити саме після вдалого пресингу та швидкого відбору м’яча. Після вилучення нам стало важко, адже зазвичай гравці «Руха» діють саме один в один, а тут ми втратили гравця й опинились в меншості. Ця червона картка змінила всі наші плани, бо довелось перебудовувати свою гру. Втім команда проявила характер і всі хлопці заслужили на цю перемогу, вдячний кожному за таку самовіддачу.

Звісно, нам важливо перемагати у кожному матчі. Це приємно, а також дозволяє впевненіше почувати себе у турнірній таблиці. Хочеться продовжити здобувати такий хороший результат».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.