Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
394
0

Валерій БОНДАР: «У матчі проти Боснії може статися що завгодно»

Захисник збірної України розповів про підготовку команди до гри проти Боснії і Герцеговини

Валерій БОНДАР: «У матчі проти Боснії може статися що завгодно»
УАФ

Захисник донецького «Шахтаря» та збірної України Валерій Бондар розповів про підготовку національної команди до гри плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини:

«Сьогодні робота була спрямована більшою мірою на фізичні вправи. Було багато спринтерського швидкісного навантаження. Але все з м'ячем, із завершенням атак. Це завжди добре для футболістів, особливо коли ти маєш нагоду пробити по воротах. Ми відпрацьовуємо саме ці моменти на тренуванні, щоб у матчі забивати з різних позицій.

Ще нещодавно ми грали в чемпіонаті України в досить холодну погоду, а тепер перебралися в набагато тепліший клімат. Дуже приємно навіть просинатися, коли тебе зустрічає сонечко. Ти вже встаєш із посмішкою, зустрічаєш новий день у доброму гуморі. Приємно працювати в таких умовах, на хороших полях. Саме тому ми готуємося в Іспанії. Це дуже важливо для футболістів і тренерів. Тут ідеальні умови для відпрацювання необхідних вправ, які допоможуть нам показати все найкраще в наступних поєдинках.

А на нас очікує дуже складний поєдинок. Боснія і Герцеговина – хороша команда. Півфінал складається з одного матчу, в якому може статися все що завгодно. Байдуже, як вони виступили у своїй групі. Так, не дуже добре, але ця команда заслуговує на похвалу. Ми будемо готуватися з усією серйозністю, адже вихід на Євро – це наша велика мрія. Ми хочемо порадувати наших уболівальників».

Збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія. Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 2
Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.