Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1067
1

Інтер – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує центральний поєдинок 29-го туру Серії А

Інтер – Наполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

17 березня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 29-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Інтер – Наполі

Інтер

Команда вже грала цього тижня, причому явно важливіший поєдинок - матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Там на груповому етапі італійці закінчили лише другими, тож отримували в суперники вже в першому раунді плей-оф Атлетіко. Вдома його таки вдалося мінімально перемогти, але ці 1:0 гарантували лише одне: потенційно найскладніший виїзд до Мадрида. Зрештою, програвши мінімально в основний час і не забивши в екстра-таймі, італійці завалили серію пенальї. Добре, що зараз Сімоне Індзагі може, по суті, клеїти дурня в рамках внутрішньої першості. Чорно-сині зараз підійшли до весни в Серії А аналогічно Наполі річної давнини: скудетто вже нікуди не подінеться. Щоправда, при цьому міланський гранд ще й на куражі був. Він і міцну Болонью у минулому турі переміг.

Наполі

Клуб перебував у ситуації, де-факто ідентичній своєму супернику. Він теж грав у мід-вік поєдинок-відповідь плей-оф Ліги чемпіонів, причому подорожував до Іспанії. Тільки до Барселони та після нічиєї вдома. Звісно, партенопеї розглядалися як явний аутсайдер. У Каталонії досить планово поступилися 1:3. Взагалі поки що здається, що призначення Кальцони, який вже став третім тренером за сезон, пішло на користь і на внутрішній арені. Тут і розгром Сассуоло, і, що важливіше, вирвана перемога над важливим ворогом із Півночі – Ювентусом. Причому підтяглися Хвіча і компанія до боротьби за місця в зоні єврокубків. Але з Торіно минулого туру обмежилися тільки нічиєю - сторони обмінялися забитими м'ячами.

Статистика особистих зустрічей

Три з чотирьох останніх поєдинків, у тому числі обидва останні, було виграно нерадзуррі.

Прогноз

GGBET вважає, що гості з Неаполя не зможуть зупинити лідера розіграшу. Погодимося, що у цьому поєдинку Лаутаро Мартінес та компанія зможуть обіграти Наполі (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Demetrio
Молодці спорт.юа! В країні війна, а ви разом з маZZковською букмекерською конторою шашні ведете.... 1, 2-я Магистральная ул., 3, москва, россия, 123290 ggbet