Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1816
0

Атлетіко – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує центральний поєдинок 29-го туру Ла Ліги

Атлетіко – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

17 березня на «Метрополітано» пройде матч 29-го туру Прімери, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Атлетіко – Барселона

Атлетіко

Команда цього тижня витратила чимало зусиль. Вона приймала у поєдинку-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Інтер. У лютому на виїзді Облака таки разок розпечатав Арнаутович, тож треба було відіграватися вдома, перемагати. У результаті після 0:1 у Мілані у Мадриді вирвали перемогу 2:1 наприкінці основного часу, протрималися у додатковий. А в серії пенальті несподівано добре виявив себе Ян, для якого цей аспект – не коник. Нещодавно було приблизно аналогічне завдання у півфіналі Кубка Іспанії. Тоді сподівалися компенсувати домашню поразку в Більбао, але в результаті були розгромлені на Сан-Мамесі Атлетіком. У Прімері підопічні Дієго Сімеоне теж не можуть дозволити собі розслабитися - там поки що аж ніяк не гарантовано виконання завдання-мінімум, фінішу в топ-4 - причому теж за спиною баски. Тим більше, що Кадісу поступилися 0:2 - очевидно, думали вже про єврокубок.

Барселона

Клуб дограватиме останні місяці під керівництвом Хаві. Той ще взимку анонсував звільнення з посади. Тоді якраз стало зрозуміло, що сезон буде невдалим, а то й провальним - якраз був виліт спочатку в Суперкубку (з розгромом 1:4 від Реала), а потім - і в Копа дель Рей (в екстра-таймі від Атлетіка), та й у Прімері було достатньо осічок. Ну, а в цей мід-вік синьо-гранатові грали проти Наполі. В Італії знову зіграли із цим противником перший поєдинок 1:1. У поєдинку-відповідь з партенопеї вдалося добитися впевненої перемоги. А ось Мальорці перед цим забили єдиний гол, що теж забезпечив виграш.

Статистика особистих зустрічей

Чоло-Тім востаннє вигравали ще восени 2021 року. Але потім чотири рази сильнішим був «більше, ніж клуб», причому ось уже 3 рази суворо по 1:0.

Прогноз

GGBET віддає невелику, хоч і відчутну, перевагу Чоло-Тім. Але обидві сторони виклалися в Лізі чемпіонів, тому варто ставити на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 17:20 7
Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Справжня класика європейського клубного футболу

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.