Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 березня 2024, 13:23
1705
1

Ман Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує крутий матч на Туманному Альбіоні

| Оновлено 18 березня 2024, 13:23
1705
1
Ман Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

17 березня на «Олд Траффорд» пройде матч 1/4 фіналу кубка Англії, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Ставки на матч Манчестер Юнайтед – Ліверпуль

Манчестер Юнайтед

Команда минулого сезону, першому на Туманному Альбіоні за тен Хага, змогла досягти помітних, яскравих успіхів, вигравши Кубок Ліги і піднявшись на третє місце в АПЛ. Але зараз лише у Кубку і є шанси якось гідно, яскраво завершити сезон. Окремо стоїть провальне повернення до Ліги чемпіонів з останнім місцем у досить прохідній групі. Крім того, червоні дияволи швидко вилетіли з Кубка Ліги, а в АПЛ перемог не набагато більше, ніж поразки. Хоча Евертону минулого туру оформили впевнені 2:0. Так можна взагалі без єврокубків залишитися, а вже 4-те місце в Прем'єр-Лізі вже виглядає недосяжним. Залишається лише Кубок, щоправда, там Ноттінгем Форест у 1/8 пройшли лише за рахунок пізнього голу Каземіро.

Ліверпуль

Клуб як ніхто, мабуть, чекав на паузи на ігри збірних. Інше питання, чи не втратять червоні у розташуванні національних команд ще когось. Незважаючи на всі складнощі з кадрами та вимушеною ставкою на молодь, Клопп примудрявся добиватися результатів. Не маючи переваги у фіналі, його хлопці взяли Кубок Ліги, а Спарту в 1/8 фіналу Ліги Європи знищили вже у Празі, тож у четвер могли грати у півсили. Чого не скажеш про чемпіонат. Там вдалося зберегти лідерство, забивши єдиний гол лісникам на 90+9-й хвилині. Але потім був, мабуть, центральний поєдинок усієї весни, проти Манчестер Сіті. У ньому, пропустивши першими, завершили 1:1, причому цілком із позиції сили, особливо після перерви.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону червоні дияволи обігравали вдома мерсисайдців на старті розіграшу Прем'єр-Ліги. Але у поєдинку-відповідь були знищені 0:7. На контрасті, у грудні на Енфілді сторони взагалі обійшлися без голів.

Прогноз

GGBET симпатизує червоним. Але вони теж втомилися, так що краще взяти нейтральний варіант з тоталом менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.