Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 березня 2024, 15:06
277
0

Ілля ЗАБАРНИЙ: «Буду працювати, щоб голи були і в збірній»

Захисник націоанальної команди нещодавно забив дебютний гол в АПЛ

| Оновлено 16 березня 2024, 15:06
277
0
Ілля ЗАБАРНИЙ: «Буду працювати, щоб голи були і в збірній»
УАФ. Ілля Забарний

Учора в іспанській Марбельї збірна України провела перше повноцінне тренування в межах підготовки до матчу з Боснією і Герцеговиною. Команда працювала на полі футбольного центру «Банус». Початок роботи прокоментував захисник синьо-жовтих Ілля Забарний.

«Завжди приємно приїжджати до табору національної збірної. І не лише тому, що зараз у мене в клубі все добре. Просто я сумував за хлопцями, за цією внутрішньою енергією, що є в команді. Звісно, що в клубі була задана потрібна нота. Я дуже задоволений, що зміг відзначитися, адже для мене це важливо. Сподіваюся, що це не останній мій гол в Англії. Буду працювати, щоб голи були й у збірній. Можливо, не такі самі, адже той м'яч був, так би мовити, робочий.

Буде важлива гра, і ми налаштовуємося тільки на перемогу. Це розуміють усі хлопці, тож думаю, що все в нас буде добре. Вважаю, що ми готові до поєдинку. Ми відпрацьовуємо всі моменти — і стандарти в тому числі. Знаємо, що потрібно робити в таких ситуаціях. Добре, коли в мене є можливість підключитися й допомогти своїй команді. Я повністю це підтримую.

Тут ми знаходимося в дуже гарних погодних умовах. В Англії, наприклад, зараз дощі. І хоча я вже звик до них, приємно приїхати та спітніти навіть при виході з літака. Тут дуже гарні поля й готель. Є все для повноцінної підготовки, тож залишається тільки грати», — сказав Ілля Забарний.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.