Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1264
0

Манчестер Сіті – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує суперматч за участю гранду європейського футболу.

Манчестер Сіті – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 березня на «Етіхад» пройде матч 1/4 фіналу кубка Англії, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Ньюкаслом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Ставки на матч Манчестер Сіті – Ньюкасл

Манчестер Сіті

Команда минулого сезону вигравала требл. І такий максималіст, як Пеп Гвардіола, не міг не ставити собі завдання повторити це неймовірне досягнення, причому одразу. Поки що його підопічні показують стовідсоткові результати у рамках Ліги чемпіонів. Володар Вухатого і групу впевнено виграв, і обидва матчі з Копенгагеном закінчив перемогами 3:1. В АПЛ картина не така райдужна, там весну зустріли у статусі наздоганяючих. Заодно, щоправда, із вольовою перемогою в дербі з Юнайтед. Ну, а минулого туру був, мабуть, центральний поєдинок, проти лідера цього розіграшу Прем'єр-Ліги - Ліверпуля. Там бадьоро розпочали та відкрили рахунок після домашньої заготовки на кутовому. Але в результаті червоні зрівняли рахунок і були ближчими до перемоги. У таких умовах у кубку намагаються брати своє малою кров'ю, і, як показує досвід вибивання Тоттенхема, процвітають у цьому.

Ньюкасл

Клуб цього сезону, вперше за майже чверть століття, зіграв у Лізі чемпіонів. Показавши непогану гру у групі смерті, англійці проте закінчили там останніми. Та й у АПЛ було чимало осічок, і в свій час ходили чутки про можливу відставку Едді Хау, а в січні - і про розпродаж лідерів. Нічого цього не сталося і поступово ситуація явно налагодилася. Чорно-білі навіть намагаються боротися за місце у зоні єврокубків, хай не зберігши торішнє четверте, але хоча б 6-7. Але там розклади не надто оптимістичні. Особливо після поразки Челсі у понеділок. Залишається для амбіцій кубок - на окремий матч тут вміють зібратися максимально.

Статистика особистих зустрічей

У 9 крайніх поєдинках у АПЛ сороки взяли лише 1 нічию з чемпіоном. Але восени вони вибивали його із Кубка Ліги, оформивши домашні 1:0.

Прогноз

GGBET беззастережно вірить у містян, але це кубок, де немає звичайної мотивації. Пропонуємо поставити на перемогу сорок при форі +2,0 голів (коефіцієнт – 1,666).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.