Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 березня 2024, 17:00
2128
0

Осасуна – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч за участю топового українського голкіпера

| Оновлено 16 березня 2024, 17:00
2128
0
Осасуна – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

16 березня на «Ель-Садар» пройде матч 12-го туру Прімери, в якому «Осасуна» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Ставки на матч Осасуна – Реал Мадрид

Осасуна

Команда змушена констатувати, що всі успіхи минулого сезону виявилися лише приємними, але разовими винятками. Тоді був вихід у фінал кубка у поєднанні з сьомим місцем у Прімері. Зараз все почало не виходити, починаючи з кваліфікації Ліги конференцій - там був виліт після першого ж раунду. У середині січня з ідентичним рахунком 0:2 клуб програв у Суперкубку в Саудівській Аравії Барселоні та вдома в рамках кубку Іспанії Реалу Сосьєдад. Та й у Прімері червоні серйозно втратили позиції. Хоча все одно наприкінці зими підопічні Ягоби Аррасате помітно ожили там. Але Жирона їх у минулому турі обіграла цілком впевнено та комфортно, 2:0.

Реал Мадрид

Клуб таки далеко не в оптимальній формі. Чого варте інфарктне проходження нестабільного РБ Лейпциг у першому ж раунді ігор на виліт у Лізі чемпіонів. Німці були не гірші не лише вдома, а й на виїзді, і після 1:0 у Німеччині довелося відверто відбиватися, відстоюючи стратегічно вигідну нічию. Крім того, із кубка галактикос вилетіли ще взимку. Та й у Прімері почастішали нічиї. І це ще якщо не згадувати особисті проблеми Анчелотті із законом. З іншого боку, взято Суперкубок, пройдено до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. А в Прімері вершкові, при всіх осічках впевнено лідирують. Нічого не змогла вдіяти з грандом і Сельта, покірно, нічим не відповідаючи, отримавши 4 голи у власні ворота. До речі, після цього Рафі Бенітесу (екс-тренеру королівського клубу) вказали у Віго на двері.

Статистика особистих зустрічей

У памплонців за Аррасате виходило досить часто утримувати нічиї в протистояннях зі столичним грандом. Але у всіх трьох минулорічних поєдинках було зафіксовано перемоги галактикос.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають подвигів від господарів у червоному. Ставимо на перемогу гостей за фори -1 забитий гол (коефіцієнт - 1,81).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.