Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
4373
3

Хетафе – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч за участю української зірки

Хетафе – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 березня на «Колізеум Альфонсо Перес»пройде матч 12-го туру Прімери, в якому «Хетафе» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Ставки на матч Хетафе – Жирона

Хетафе

Команда виглядає знову досить міцним середняком не без перспектив, нехай уже й суто теоретичних, поборотися навесні за повернення до єврокубків. Адже рік тому, та й 2022-го, сині боролися за виживання. Закономірно цей прогрес пов'язують з тим, що приблизно рік тому на тренерську посаду повернувся Пеп Бордалас, наставник, за якого вдавалося не лише піднятися із Сегунди, а й грати в Лізі Європи, причому вже у весняному плей-оф. Зараз про єврокубки всерйоз говорити не доводиться, але підмадридці жваво беруть очки і тримаються у верхній частині таблиці. Щоправда, минулого туру Валенсія зуміла вдома оформити перемогу над ними, хай і мінімальну, 1:0.

Жирона

Клуб має більш ніж зрозумілі завдання на весну. І так очевидно, що це буде його найкращий сезон за всю історію (втім, при цьому лише четвертий, проведений на рівні Прімери), і порівняно з минулим Довбик та компанія різко додали. Але апетит завжди приходить під час їжі, а тут раптом підопічні Мічела Санчеса затіяли справжній спортивний бенкет для вболівальників, уперто лідируючи. Але всі розуміли, що шанси встояти у таких перегонах до фінішу малоймовірні. У результаті після розгромної поразки від Реала недавній лідер поступився Атлетіку й навіть Мальорці. Тут уже треба було не про трофей переможця Ла Ліги мріяти, а думати, щоб не вилетіти з топ-4. У цьому плані важливим був успіх з Осасуною, якій у минулому турі вдалося забити 2 м'ячі, забезпечивши комфортну перемогу, що стало ще одним кроком до підсумкового успіху.

Статистика особистих зустрічей

У всіх чотирьох крайніх поєдинках вигравав той бік, який приймав суперника вдома. У тому числі, у серпні жиронці перемагали 3:0.

Прогноз

GGBET вірить у гостей. Можна поставити на їхню перемогу, але все ж таки підстраховка з форою 0 не завадить (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Думаю, що Хетафе прагнутиме нав'язати свою гру: в'язку, з частими фолами, обмежуючи супернику простір, контратакуючи. Плюс фактор свого поля, де Хетафе почувається впевнено. Натомість Жирона останні гостьові матчі проводить невпевнено.
Бачу тут Хетафе Ф(0) (кф 2,45), хоча радий буду помилитися.
ErichMariaШевченко
В 2019 и 2023 хозяева выиграли.  Могут повторить.
Pavel_i_CO
Довбику пора забивати, вже майже два місяці пройшло після останніх голів Артема. Ну а Жирона хоч і йде другою, але треба тримати відстань від Більбао, яке йде п'ятим. За десять турів до фінішу, комфортні дев'ять балів