Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4179
0

Стало відомо, коли Циганков приєднається до збірної України у Марбельї

Віктор прибуде до національної команди 16 березня

Стало відомо, коли Циганков приєднається до збірної України у Марбельї
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

15 березня іспанський футбольний клуб «Жирона» випустив офіційну заяву про травму 26-річного українського півзахисника Віктора Циганкова.

Повідомляється, що в українця розтягнення медіальної колатеральної зв'язки правого коліна І ступеня. Точні терміни відновлення не називаються.

Багатьох українських уболівальників лякає пошкодження Віктора, оскільки він є ключовим гравцем збірної України та може відіграти важливу роль у матчах плей-оф Євро-2024, зокрема 21 березня у поєдинку проти Боснії і Герцеговини.

Крім того, Віктор все ще не прибув у розташування «синьо-жовтих» у Марбельї (Іспанія). Однак Влада Седан, яка провела прямий ефір з Олександром Зубковим та Олександром Зінченком у п'ятницю (15 березня) заявила, що Віктор приєднається до команди вже найближчим часом:

«Я вас заспокою. Я розмовляла з тренерським штабом. Завтра [16 березня] всі чекають на прибуття Циганкова по обіді. Він має прибути та приєднатися до команди. Вже безпосередньо тут, на місці, тренерський штаб разом із лікарями прийматимуть рішення про участь Віктора у майбутніх поєдинках. Він працюватиме тут із командою. Ми його чекаємо, тому ще раз повторюю – заспокоюємося», – заявила Седан.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.