Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2024, 15:45
211
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Віктор Скрипник – якісний фахівець»

Головний тренер львівського «Руха» – про підготовку до «Металіста 1925»

| Оновлено 15 березня 2024, 15:45
211
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Віктор Скрипник – якісний фахівець»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Наставник «Руху» Віталій Пономарьов похвалив свого майбутнього опонента Віктора Скрипника, а також зазначив, що харківський «Металіст 1925» ставить перед собою високі цілі.

«Після перемог завжди позитивний настрій, але потрібно якнайшвидше про це забувати та правильно налаштуватись на наступний поєдинок. Для «Руха» кожен матч важливий, адже це – показник нашого розвитку. Крім того, необхідно здобувати позитивний результат.

Віктор Скрипник – якісний спеціаліст, адже він один з найкращих тренерів в українському футболі та очолив амбітну команду, яка ставить перед собою високі цілі. В «Металісті 1925» вистачає сильних гравців. Також команда підсилилася взимку, адже ті ж Денис Гармаш та Владлен Юрченко – досвідчені футболісти, які допоможуть харків’янам стати ще сильнішими. «Рух» готується до складної гри.

Гру у першому колі проти «Металіста 1925», коли ми зіграли з ними внічию, не можна порівнювати з майбутнім матчем, бо зараз це зовсім інша команда. Зокрема, змінився тренерський штаб і команда грає в інший футбол та поступово змінює схему. Зараз ми аналізуємо гру нашого суперника, виходячи з побаченого в останніх матчах», - сказав Пономарьов.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.