Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2924
1

АЗ може купити в Шахтаря Лассіну Траоре

Нідерландський клуб підшукує заміну для Вангеліса Павлідіса

АЗ може купити в Шахтаря Лассіну Траоре
shakhtar.com. Лассіна Траоре (праворуч)

Нідерландський АЗ з Алкмаара у літнє трансферне вікно, найімовірніше, буде змушений продати 25-річного грецького центрфорварда Вангеліса Павлідіса, який чудово проявляє себе у поточному сезоні (22 голи в 25 матчах Ередивізі), але має контракт з клубом лише до 2025 року.

В якості потенційної заміни для Павлідіса в АЗ можуть звернутися до послуг 23-річного буркінійця Лассіни Траоре з «Шахтаря».

Траоре за манерою гри нагадує Павлідіса, до того ж чудово знайомий із чемпіонатом Нідерландів, оскільки до трансферу у «Шахтар» виступав за «Аякс».

Очікується, що від продажу Павлідіса АЗ зможе виручити щонайменше 25 мільйонів євро, чого буде більш ніж достатньо, щоб домовитися з «гірниками» щодо Траоре.

Лассіна Траоре перейшов до «Шахтаря» влітку 2021 року за 10 мільйонів євро. Він має контракт з «гірниками» до літа 2026-го, і цього сезону забив 4 м'ячі та віддав 1 асист у 9 поєдинках.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
New Zealander
А нам и самим нужен Траоре. Если продавать Траоре то по той же логике можно было продавать Судакова (если деньги нужны бы были). Но поскольку деньги не нужны, а нужна игра то продавать не вижу смысла