Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 березня 2024, 22:17
3023
1

Збірна України в Марбельї почала підготовку до плей-оф відбору Євро-2024

Команда Реброва 21 березня зіграє півфінал проти боснійської збірної

| Оновлено 14 березня 2024, 22:17
3023
1
Збірна України в Марбельї почала підготовку до плей-оф відбору Євро-2024
УАФ

14 березня національна команда України розпочала тренувальний збір в іспанській Марбельї. Звідти збірна під керівництвом Сергія Реброва вирушить до Боснії і Герцеговини, щоб уже 21 березня зіграти перший матч за вихід на чемпіонат Європи.

Президент УАФ Андрій Шевченко розповів: «Попереду важливі матчі не тільки з футбольної точки зору. Зараз збірна – голос України в Європі, можливість нагадувати про нашу війну, про сміливість українського народу та необхідність міжнародної підтримки. Гарний приклад старшим колегам надала юнацька збірна U-17, яка вийшла на Євро-2024 два дні тому. Ми віримо в команду та бажаємо перемог!»

Головний тренер збірної Сергій Ребров: «Національна команда не збиралася майже чотири місяці. Тож для хлопців дуже важливо зустрітися і знову побачити один одного. А поки не приїдуть легіонери, для повноцінного тренувального процесу ми запросили шістьох футболістів молодіжки: Руслана Нещерета, Костянтина Вівчаренка, Назарія Волошина, Арсенія Батагова, Валентина Рубчинського та Олега Очеретька. Ми зробимо все можливе, щоб показати результат, на який чекає Україна».

Півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
З нетерпінням чекаю матч, це єдина команда, за яку будуть вболівати всі Українці, кому цікавий футбол (я надіюсь)