Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі ПАОК
14.03.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 5 : 1
Ліга конференцій
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:29
222
0

ПАОК – Динамо Загреб. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок 1/8 фіналу Ліги конференцій відбудеться 14 березня о 19:45 за Києвом

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:29
222
0
ПАОК – Динамо Загреб. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на арені Тумба пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги конференцій, в якому ПАОК зіграє проти Динамо Загреб. Поєдинок розпочнеться о 18:45 за європейським часом.

ПАОК

Команда ПАОК вважається однією з найпопулярніших та титулованих у країні. І за нинішнього власника, Івана Саввіді, у 2019 році, вдалося повернути чемпіонський титул – попередній був у 1986 році. Тоді знову взяли Кубок і через 2 роки повторили досягнення. Після такого четверта позиція двоголових орлів Півночі у Суперлізі 2022/23 розглядалася практично як невдача. Але Резван Луческу залишився на посаді і зараз зі своїми підопічними порівняно успішно веде боротьбу за лідерство у національній Суперлізі. Та й у кубку, вибивши по пенальті Панатінаїкос, ПАОК вийшов у фінал. Набравши 16 очок з 18 можливих, греки виграли групу, де суперниками були Айнтрахт, Абердін та ХІК. У результаті плей-оф для ПАОК розпочався лише минулого четверга і ризикує закінчитися зараз, адже в гостях команда поступилася 0:2.

Динамо Загреб

Клуб Динамо Загреб давно сприймається як безумовний флагман хорватського футболу. Хоча зараз цей статус намагаються поставити під сумнів Хайдук з Рієкою, і звичного беззаперечного лідерства немає. Крім того, сині не дуже успішно виступають і на міжнародній арені. Причому тон задали саме під час минулої дуелі з греками – АЕК. Тоді, у літній кваліфікації Ліги чемпіонів, на тлі кривавих розборок фанатів, динамівці програли. А потім, вигравши 3:1 вдома у Спарти у відборі Ліги Європи, у Празі команда розгромно поступилася, 1:4. І лише у Лізі конференцій вдалося взяти 3 перемоги та друге місце у групі. А у лютому представник Загреба по-справжньому здивував, вибивши одного з фаворитів турніру, Бетіс – 1:0 на виїзді, 1:1 удома.

Статистика особистих зустрічей

У 2010 році сторони вже перетиналися у Лізі Європи. Тоді греки обидва рази перемогли з ідентичним рахунком 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш греків, але самої по собі перемоги буде мало. Хорватам важливо не пропускати багато, тому вони закриються – ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,909).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.