Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 15 березня 2024, 19:53
1147
0

Аль-Ахлі – Аль-Наср. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч за участю суперзірки світового футболу

| Оновлено 15 березня 2024, 19:53
1147
0
Аль-Ахлі – Аль-Наср. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

15 березня на «Король Абдалла Спортс Сіті» пройде матч 24-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Ахлі» зустрінеться з «Аль-Наср». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом. Аль-Ахлі – Аль-Наср ставки.

Аль-Ахлі

Команда у 2016 році повернула собі чемпіонський титул - попередній був понад три десятиліття тому. Але потім позиції було серйозно втрачено, і минулий сезон фортеця трофеїв закінчила лише восьмою. Як і всі інші, тут намагалися додати за рахунок підписань минулого літа - тоді на тренерській посаді з'явився Яйссле, молодий німець, який проявив себе в Ред Булл Зальцбург, а у складі - Фірміно, Марез, Едуар Менді, Кессьє, Демірал, Ібаньєс, Сен-Максимен та Вейга. У результаті вдалося помітно додати, і зараз клуб впевнено йде на третій позиції, щоправда, без особливих шансів піднятися вище. У минулому турі він грав із головним переслідувачем, Аль-Таавуном, вдалося виграти за рахунок єдиного голу наприкінці.

Аль-Наср

Клуб задав трохи більше року тому новий тренд у саудівському та й світовому футболі, зманивши до себе Роналду. Але навіть з ним не вдалося повернути собі чемпіонство, яке востаннє оформлювалося в 2019-му році - навіть із Кріштіану взяли лише друге місце. Та й зараз, швидше за все, його повторять, і це після запрошення на тренерську посаду Луїша Каштру та зміцнення складу новою порцією зіркових легіонерів – Теллеса, Брозовича, Фофана, Ляпорта, Отавіо, Таліски та Мане. Надто вже ідеально проходить дистанцію Аль-Хіляль. Та й самі погано грають: поступилися у минулому турі Аль-Раєду. Так, напевно, тоді думали про Лігу чемпіонів АФК, але з Аль-Айном, відігравшись після виїзних 0:1 і не поступившись завдяки голу Роналду з позначки на 118-й хвилині, в результаті вилетіли, бездарно виконавши післяматчеву серію.

Статистика особистих зустрічей

За 4 крайні поєдинки лицарі Неджда дозволили супернику лише одного разу оформити нічию, вигравши решту матчів, у тому числі і у вересні (4:3).

Прогноз

GGBET вважає шанси приблизно рівними. Але гості виклалися у понеділок, причому все одно вилетіли з Ліги чемпіонів. Тож ставимо на господарів арени з форою 0 (коефіцієнт – 1,85).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.