Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

14.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:4 1 : 0
Рома Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 16 березня 2024, 16:17
1758
1

Брайтон – Рома. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 14 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 16 березня 2024, 16:17
1758
1
Брайтон – Рома. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на «Амекс» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Брайтон» зіграє проти «Роми». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брайтон

Команда лише цього сезону дебютує на міжнародній арені взагалі. Все завдяки перипетіям минулого розіграшу АПЛ, коли восени в Челсі перебрався наставник, Грем Поттер, а змінив його досить несподівано Де Дзербі. І не просто впорався, утримавши Альбіон на рівні, а й привів підопічних до рекордного шостого місця. Зараз не все виходить, і не виключено, що результат вдасться повторити. Хоча чимало сил відбирала Ліга Європи. Там натомість англійці змогли виграти свою групу. Таким чином, знову повернутися до боротьби на цьому рівні чайки змогли лише з 1/8 фіналу минулого четверга. Причому на батьківщині Роберто в Італії. Там несподівано нічого не вийшло, і, можливо, через недосвідченість британців було розбито 4:0.

Рома

Клуб за Моурінью виграв перший міжнародний трофей у вигляді дебютної Ліги конференцій. А в минулому циклі Ліги Європи джалороссі не пощастило, оскільки вони у серії пенальті фіналу програли Севільї. З урахуванням того, що в Лігу чемпіонів не вдалося повернутися, в тому числі і через Серію А, і на тлі невдач цього сезону, з сеу Жозе взимку розлучилися. Особливого змінила, на тимчасовій основі, місцева легенда, Де Россі. Даніеле непогано починав на внутрішній арені, користуючись лояльним розкладом. Але в Лізі Європи насилу пройшли настільки добре знайомого суперника, як Феєнорд: обидва поєдинки 1/8 фіналу приносили нічиї 1:1, і добре, що нідерландці гірше проявили себе в серії пенальті. А проти англійців, навпаки, вдався розгром, який дозволяє думати про чвертьфінал.

Статистика особистих зустрічей

Англійці взагалі дебютують цього сезону в єврокубках. Тож раніше з римськими вовками боровся хіба що їхній наставник, Де Дзербі, керуючи Сассуоло.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що Альбіон попрощається із турніром якоюсь перемогою. Погодимося, що вони виграють наостанок (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UN
Тут  чудо не произойдёт.