Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

14.03.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:4 1 : 3
Мілан Проходить далі
Ліга Європи
|
1494
0

Славія Прага – Мілан. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 14 березня о 19:45 за Києвом

Славія Прага – Мілан. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на «Фортуна-Арена» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Славія» (Прага) зіграє проти «Мілана». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Славія (Прага)

Команда має зараз потужний фінансовий базис – рідкісний випадок у європейському футболі, коли за інвесторів з Китаю вдалося помітно додати. У 2017-2021 клаптеві взяли 4 чемпіонські титули, що було найкращим відрізком в історії. Потім, щоправда, були максимум другі місця, та й зараз сусідня Спарта не збирається віддавати ворогові титул. Але в єврокубках клуб був цілком непоганий. І особливо добрий був саме у груповому етапі Ліги Європи. При тому, що в квартеті була Рома (а також Серветт із Шерифом), чехи виграли 5 матчів із 6, легко та закономірно вигравши групу. У результаті в плей-оф вони стартували лише минулого тижня. Там навіть забили двічі на легендарному Сан-Сіро – ось лише фаворит провів у 2 рази більше м'ячів у ворота гостей.

Мілан

Клуб минулого сезону доходив до півфіналу Ліги чемпіонів. Але зараз вони не змогли пробитися в плей-оф взагалі - нехай навіть із потужним переліком суперників по групі, та з поразкою у гонці за друге місце ПСЖ виключно за додатковими показниками, за майже повної рівності. Таким чином, россонері були змушені у 2024 році перебратися до Ліги Європи. Там вони в лютому розгромили в першому ж поєдинку Ренн 3:0, після чого влаштували у Франції перестрілку 2:3. А в четвер на Сан-Сіро домоглися нехай і не такої ж переконливої, але теж серйозної, значущої переваги в 2 м'ячі, що дозволить вільно себе почувати в Чехії.

Статистика особистих зустрічей

Клаптеві приїжджали до Мілана, в рамках Ліги чемпіонів - але тоді вони протистояли Інтеру. А із червоно-чорними минулого тижня зіграли вперше.

Прогноз

Букмекерські контори вважають россонері фаворитами й поєдинку-відповіді. Але їм можна навіть мінімально програвати, тоді як чехи мають викластися. Ставимо на те, що матч принесе тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 8
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.