Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Аталанта
14.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 2 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 16 березня 2024, 16:17
1523
0

Аталанта – Спортінг. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 14 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 16 березня 2024, 16:17
1523
0
Аталанта – Спортінг. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Аталанта» зіграє проти «Спортінга» (Лісабон). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Аталанта

Команда проводить дуже непоганий сезон. І може досягти успіху одразу за трьома напрямками. Мабуть, все-таки у пріоритеті залишається Серія А, де бергамаски залишаються серед претендентів на четверте місце. Не все виходить, стик зими та весни був невдалим, але й конкуренти теж не ідеальні, тож боротьба триває. При цьому Богиня гратиме у квітні у півфіналі кубка країни. Заодно вдалося повернутися до єврокубків, нехай навіть до Ліги Європи. Там підопічні Джан П'єро Гасперіні змогли виграти свою групу без особливих проблем. У результаті вони отримали змогу пропустити перший раунд плей-оф. А потім з волі жереба знову зіграти з одним із супротивників по осінньому квартету. У Португалії цього разу перемогти не вдалося, але зрівняли на 1:1 після швидкого пропущеного.

Спортінг (Лісабон)

Клуб дуже схожий на свого суперника. Щоправда, на внутрішній арені у левів завдання вище, і титули ближчі. Вони ведуть боротьбу за повернення чемпіонського статусу, і там залишився лише 1 реальний суперник, сусід і володар трофею - Бенфіка. З нею ж встигли зіграти перший півфінал кубка Португалії та виграли на своєму полі 2:1. Паралельно зелено-білі грають у Лізі Європи, де після провального минулого сезону (4-е місце у Прімейрі) стартували одразу. Вийшовши із групи з другого місця, якраз під італійцями, підопічні Рубена Аморіма впевнено вибили в 1/16 фіналу Янг Бойз. Причому обіграли швейцарців 3:1 уже у Берні, після чого обмежилися нічиєю на своєму полі.

Статистика особистих зустрічей

До цього сезону клуби не грали. Але восени вони перетнулися в груповому етапі, і після перемоги в Лісабоні бергамаски звели до нічиєї поєдинок у Бергамо.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що на своєму полі Богиня завершить розпочате ще восени. Ставимо на перемогу італійців у вирішальному поєдинку (коефіцієнт – 2,07).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.