Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Астон Вілла
14.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:0 4 : 0
Ліга конференцій
|
1266
0

Астон Вілла – Аякс. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 14 березня о 22:00 за Києвом

Астон Вілла – Аякс. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

14 березня на «Вілла Парк» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги конференцій, в якому «Астон Вілла» зіграє проти «Аякса». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда мала славну історію та, відповідно, чималі амбіції. Але давно не вигравала титули, зате побувала у Чемпіоншипі. Щоб нарешті досягти нових успіхів, восени позаминулого року вирішили змінити Джеррарда на Емері. Для початку Унаї встиг виграти сьоме місце у минулому розіграші АПЛ - а зараз його підопічні претендують на звання головної сенсації сезону, серйозно претендуючи на четверту лігочемпіонівську позицію. Паралельно віллани повернулися на міжнародну арену. Вони починали ще у кваліфікації, влітку, але показали серйозне ставлення, вийшовши до групового етапу та перемігши у своєму квартеті. У підсумку минулого четверга англійці їздили в Амстердам, і обмежилися нульовою нічиєю. А потім програли важливий матч Тоттенхему в АПЛ – чорний тиждень та їжа для роздумів тренеру.

Аякс

Клуб вважається справжньою легендою не лише нідерландського, а й всеєвропейського футболу. Але після невдалого минулого сезону в нинішньому червоно-білі взагалі переписали історичні антирекорди. Так, за Джона ван'т Схіпа, що зайняв тренерський пост зі статусом пожежника, вдалося відвоювати позиції, але малоймовірно, що вийде навіть на третє місце забратися - Твенте все ще дуже далеко. А з кубка гранд було вибито Хераклесом ще у грудні. Тож залишалася лише міжнародна арена. У Лізі Європи нідерландці теж виступили невдало, взявши лише 3 місце. Перебравшись до Ліги конференцій, вони перетнулися в першому раунді плей-оф з Буде-Глімт. Обидва поєдинки з норвежцями приносили результативні нічиї, але в екстра-таймі на виїзді аяксиди забили вирішальний гол, хоч довго грали у меншості.

Статистика особистих зустрічей

Сторони вже перетиналися, у 2008 році у Кубку УЄФА. Тоді груповий етап грали в коло, по 1-му поєдинку, і віллани вдома перемогли 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються в успіху англійців. З урахуванням фактора поля, можна брати їхню перемогу з форою -1 (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Вперше у сезоні. Забарний не зіграє в матчі Борнмута в АПЛ
Футбол | 28 квітня 2024, 15:19 0
Вперше у сезоні. Забарний не зіграє в матчі Борнмута в АПЛ

Матч «Борнмут» – «Брайтон» розпочнеться о 16:00

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.