Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Баєр
14.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 3 : 2
Ліга Європи
|
1354
0

Байєр – Карабах. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 14 березня о 22:00 за Києвом

Байєр – Карабах. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Хабі Алонсо

14 березня на «Бай-Арені» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Байєр» зіграє проти «Карабаха». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Байєр

Команда все ще продовжує боротися у всіх турнірах, в яких тільки бере участь - що не дивно, з огляду на те, що до весни виходило не програвати. Вона дісталася півфіналу кубка країни і, головне, вже де-факто нівелювала загрозу для довгоочікуваного здобуття срібної салатниці. І самі аспіринники сильні як ніколи, і єдиний серйозний суперник і звичний фаворит, Баварія, у кризі - чого варті 0:3 у очному поєдинку. Ну, а в Лізі Європи німці взагалі мали стовідсотковий показник на груповому етапі: виграли 6 разів з 6. Таким чином, підопічні Хабі Алонсо у плей-оф стартували лише з нинішнього раунду, 1/8 фіналу. І в Закавказзі мало не обірвалася феноменальна серія без бубликів. Але й там встигли відігратися із 0:2 на нічию.

Карабах

Клуб вже досить давно розглядається як один із регіональних футбольних лідерів (а вже статус національного №1 вже безперечно закріплений – хоча Нефтчі разок відхопив собі азербайджанське золото). І ще раз явно підтвердив це цього сезону, адже підопічні Гурбана Гурбанова змогли стати останнім представником усієї пострадянської зони. Так, вони знову не кваліфікувалися до основного раунду Ліги чемпіонів. Але жеребці далеко не вперше зуміли набрати на груповому етапі Ліги Європи достатньо очок, щоб вийти в плей-оф. А в 1/16 фіналу, у лютому, одразу здивували, вигравши перший виїзний поєдинок у Браги 4:2. Тож удома залишалося просто не провалитися. Все-таки архієпископи у більшості забили двічі, але в екстра-таймі господарі звели до 3:2 на користь португальців. Рятівним виявився гол на 120+2 хвилині!

Статистика особистих зустрічей

Восени клуби також грали у Лізі Європи. Тоді, в групі, німці були сильнішими обидва рази, 5:1 і 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори дуже категоричні в симпатіях до німців. Жеребці так просто не капітулюють, чекаємо тут обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,98).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.