Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2024, 16:53
55452
91

Український тренер Чорноморця не повернувся зі зборів і втік за кордон

Ігор Касьяненко вирушив до Майамі, США

| Оновлено 14 березня 2024, 16:53
55452
91
Український тренер Чорноморця не повернувся зі зборів і втік за кордон
Twitter. Ігор Касьяненко

Схоже, що приклад двох колишніх представників жіночого футбольного клубу «Кривбас», SMM-спеціаліста Романа Лопатіна та фотографа Романа Медведєва, які не повернулись в Україну після матчів Ліги чемпіонів у Швеції, став орієнтиром для ще однієї футбольної людини.

Як стало відомо Sport.ua, мова йде про тренера з фізпідготовки одеського «Чорноморця» Ігора Касьяненка, який увійшов до тренерського штабу Романа Григорчука на самісінькому початку 2022 року.

Провівши в Одесі рівно два роки, на початку січня він разом з командою «моряків» вирушив на тренувальний збір до Туреччини, звідки не став повертатися на Батьківщину.

За неофіційною інформацією, свою роботу у «Чорноморці» Касьяненко припинив заради подальшої втечі за океан. На відміну від решти членів одеської команди, які не нехтували виданим Міністерством молоді та спорту дозволу на виїзд за кордон під час військового стану в Україні, уродженець Луганська вирушив до США. У цій країні втікач має наміри «кинути якір» разом із своєю сім’єю у тепленькому Майамі. Однак поки що Ігор Касьяненко кинув тінь на одеський клуб, де впродовж двох років користувався довірою колег.

У справі його втечі з України триває розслідування. У ФК «Чорноморець» утримуються від будь-яких коментарів щодо вищезгаданої ситуації до закінчення перевірки даного факту.

Оцініть матеріал
(218)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 91
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Я не розумію, чому спорт.юа не блокує "любітєлєй руского міра" типу ""Вячеслав Сухов"?
ALKOSruLKA
Саме цікаве, що втік до США... Не в Магадан, не в Воркуту... все життя кликали сюди лаптів, розказували яка погана Європа і Америка... Що ми братські народи, а тому повинні існувати в лайні і бідності подібно зауральцям... А тут бац - і втік до англосаксів... колись щось подібне взіров вчудив
turist86
Уродженець Луганська накивав п'ятами
Harun Bakircioğlu
Какая перспективная тема! Сразу прикрепили бота, высерающего про гибнущих украинцев один и тот же бред, который порядком настоебал. Лучше бы написал за что дохнут даги, буряты, мордва? За яхты путина, за силикон кабаевой? Официальный сайт удмуртии весь в некрологах.
osokor
Кацап, однако. Їхня поведінка...
Urfin
Мешканець Луганьска, це як маркер зрадника?... Так?...
В'ячеслав
Да и хрен с ним.Здесь  он бы больше вреда принес.
mini.f
Мої знайомі з Одеси розповідали мені, що в їхньому місті багато пересиленців з Донбасу, деякі пролізли в міський футбол, працюют тренерами, арбітрами та присутні в керівних органах обласної федерації футболу. Чекають путіна  і не приховують цього.
umnuy2
очень много сейчас пользуется этими благами выезда в Европу и США из днрлнр -это несправедливо.Настоящие украинцы не могут выехать а сепаратисты 10 лет гадившие на Украину спокойно едут в ЕС и США,англию прользуясь программами защиты беженцев.
Выталкиватель парашутистов
Цього слід було очікувати. Багато людей говорили про те, що цей тренер з Лаганська мав свою думку про війну в Україні, і мав нічого проти, щоб Україна стала путінською. До речі, в самій Одесі є тренери та футбольні функціонери з Луганська та Донецька, які також мають свою особисту думку про напад РФ на Україну, і не приховують цього
ErichMariaШевченко
Есть такой советский фильм с Банионисом -  "Никто не хотел умирать".
 Евреи в своё время потикали из Европы в будущий Израиль.
T-800
экстрадиция - суд - тюрьма
Pavel_i_CO
Уродженець Луганська... Типовий лугандон
fan_007
Генінсон накерував
CheMP
ого,прикол
zelc006
А харя - вилитий гарант!
Лига конференций без динамо
Ну и клоун 
чего он так долго ждал схему придумывал как сбежать, нужно было с первым вице президентом динамо метверчуком на резиновой лодке с фаршиками фсбшными переплывать границу в форме ЗСУ 
zelc006
А хто же нас, зелебобіков від москоляк клятих боронить буде? Усе для фронту, усі в траншеї!
Вячеслав Сухов
Я вот думаю, Зеленский, когда на сцене вас смешил, на пианино вам играл... Он же тогда уже наверняка знал что будет президентом, более того он знал что будет война с Россией, потому что именно для этого его и назначили. Так вот какие мысли у него тогда были в голове? Я думаю примерно такие - "Ничего, смейтесь пока, ржите ублюдки! Скоро вы у меня заплачете! Кровью умоетесь!"
Вячеслав Сухов
Молодец! Правильно сделал! Я думаю почти каждый украинец, прочитавший эту статью в том числе, окажись на его месте, поступил бы точно так! Спасибо за это "украинской власти". Нечего защищать простому украинцу в Украине, да и не от кого теперь. Защищать Украину надо было намного раньше, от этих чертей что дорвались до власти! Тогда и войны с Россией не было бы.