Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
224
0

МАЙКОН: «Матч проти Атлетіко буде важким для Інтера»

Колишній гравець «Інтера» поділився очікуваннями від матчу проти «Атлетіко»

МАЙКОН: «Матч проти Атлетіко буде важким для Інтера»
Getty Images/Global Images Ukraine. Майкон

Колишній гравець міланського «Інтера» Майкон поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського «Атлетіко»:

«Інтеру» потрібні серця та уми, щоб пройти далі. Спостерігати за «Інтером» Індзагі завжди цікаво, навіть у таких складних матчах, як цей. Гра проти «Атлетіко» буде важкою, дуже важкою. Мората і Грізманн непередбачувані.

«Інтер» переважав у першому матчі, але не забив другий гол, на який заслуговував, і тепер їм доведеться грати з мінімальною перевагою в дуже гострій обстановці. Це класичний матч, який потрібно провести без хвилювання, але Індзагі показав, що може це зробити.

Маркус Тюрам? Видно, що він позитивна людина. Він відводить захисників туди, куди хоче, добре захищає м'яч, знає, коли віддати пас, і має гарне гольове відчуття. Веселий і сонячний характер завжди допомагає команді. В тому сезоні, коли ми виграли трофей, як тільки суддя дав свисток, ми ставали воїнами, але до і після ми завжди встигали пожартувати».

Матч «Атлетіко» Мадрид – «Інтер» відбудеться 13 березня о 22:00 за київським часом. У першій грі перемогу з рахунком 1:0 здобула італійська команда.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.