Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Боруссія Д
13.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 березня 2024, 21:09
2647
0

Боруссія Дортмунд – ПСВ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 13 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 13 березня 2024, 21:09
2647
0
Боруссія Дортмунд – ПСВ. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

13 березня на «Сигнал Ідуна Парк» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зіграє проти ПСВ. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда минулого сезону була буквально в одному голі та одному очку від чемпіонства. Точніше, вона сама прогавила срібну салатницю, не вигравши у скромного Майнца в крайньому турі 2022/2023. Зараз же триває боротьба за 4 позицію проти РБ Лейпциг, і розв'язка може бути лише у травні. Натомість чорно-жовті умудрилися вийти переможцями з вкрай непростої групи, де суперниками були представники топ-чемпіонатів Європи, Мілан, Ньюкасл та ПСЖ, причому вихід у плей-оф було оформлено достроково. Але потім, у 1/8 фіналу, джмелі обмежилися лише нічиєю 1:1 в Ейндховені, будучи явним фаворитом пари. Причому Мален відзначився у воротах не чужого суперника в середині 1-го тайму, але потім дозволили господарям зрівняти рахунок.

ПСВ

Клуб не помилився, зробивши ставку на Петера Боса. Той суперечливо і, швидше, невдало попрацював поза батьківщиною, зокрема й у Дортмунді. Але як тільки фахівець повернувся до Нідерландів, то він одразу виграв із новими підопічними трофей. Так, тільки Суперкубок, зате з перемогою над чинним чемпіоном, Феєнордом. І потім саме вічного конкурента з Роттердама впевнено обігнали в Ередивізії – ну, а Аякс лише антирекорди штампував у першому колі, та й зараз йому не до боротьби за трофеї. Наростивши гандикап у 10 очок, червоно-білі можуть зосередитись на виступі у Лізі чемпіонів. Там вдалося вийти з групи, нехай і з 2-го місця. А потім, отримавши у суперники представника сусідньої Німеччини, йому дали бій. Щоправда, обмежившись нічиєю 1:1 - але й німцям удома для проходу далі теж потрібно вигравати.

Статистика особистих зустрічей

У 2002-му році сторони грали на груповому етапі, і джмелі були кращими: перемога на виїзді та нічия вдома. А ось у 2017 році вони оформили розгром 4:1, але в товариському поєдинку.

Прогноз

Букмекерські контори чекають досить завзятої боротьби, але з перевагою німців. Буде досить видовищно – команди повинні пробити позначку в тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.