Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 березня 2024, 00:48
7222
8

Тріумф братів Бьо. Дудченко замкнув очкову зону, Прима не фінішував

У Солджер Холлоу чоловічим персьютом завершився етап Кубка світу з біатлону

| Оновлено 11 березня 2024, 00:48
7222
8
Тріумф братів Бьо. Дудченко замкнув очкову зону, Прима не фінішував
Getty Images/Global Images Ukraine. Антон Дудченко

В американському Солджер Холлоу завершився 8-й етап Кубка світу з біатлону.

Гонка переслідування у чоловіків ознаменувалася тріумфом норвезьких братів Бьо, які посіли перше (Йоханнес) та друге (Тар'єй) місце. Третім фінішував француз Емільєн Жаклен.

Українець Антон Дудченко з двома промахами посів 40 місце, останнє серед тих, за які нараховуються очки. Артем Прима, припустившись трьох промахів, у гонці не фінішував.

Віталій Мандзин та Дмитро Підручний не вийшли на старт гонки переслідування.

Етап Кубка світу з біатлону

Солджер Холлоу (США), 10 березня

Гонка переслідування. Чоловіки

  • 1. Йоханнес-Тінгнес Бьо (Норвегія) – 30:02,0 (0+0+0+1)
  • 2. Тар'єй Бьо (Норвегія) +6,4 (1+0+1+0)
  • 3. Емільєн Жаклен (Франція) +7,1 (0+0+3+0)
  • 40. Антон Дудченко (Україна) +4:21,4 (0+0+1+1)
  • DNF. Артем Прима (Україна) – не фінішував (2+1...)
  • DNS. Віталій Мандзин (Україна) – не стартував
  • DNS. Дмитро Підручний (Україна) – не стартував

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
Можливо, хтось зможе пояснити, чому наші біатлоністи, заледве пробившись до персьюту, не виходять на старт. Коментатор обмежується банальною фразою - тренери їх вирішили поберегти. Але для чого - щоб в останньому спринті сезону знову змогли зайняти місце в 5-6 десятку і знову не виступати в персьюті? Про масстарти вже й мова не йде. От сьогодні італієць Зені, зайнявши напередодні 47-е місце у спринті, вийшов на старт, фінішував 30-им, причому виявився єдиним, хто жодного разу не промахнувся. ось це справжній досвід. А наших лобуряк недолугі тренери для чогось бережуть. Вже дійшло до того, що в  останній змішаній естафеті наші біатлоністки примудрились поберегти біатлоністів, ставши коловими вже на другому етапі.
antt
Вони не виходять на старт, бо напевно він не важливий для них, і стартів у них дуже багато. Бережуть сили якби ще половину сезону впереді, чи чемпіонат світу, який завжди в лютому. Дійсно незрозуміло, коли сьогодні завершальна гонка передостанньої біатлонного туру, а вони навіть заради тренування не хочуть пробігти. Хоча в нашого капітана така влучність що бігти йому доводиться дуже багато ніж треба, із зайвими колами. І цього сезону ніякого хорошого результату реально у нього не було.
adidas777
Наша чоловікова збірна цього сезону це просто ганьба!  Мало того, що ледарі безхарактерні, так ще й дика не повага до вболівальників!
nick07
Мда,з 4 лише 1 добіг. То може наших дистрофіків у якийсь санаторій відправити, а не на кубок світу? 
От нафіга відправляти їх в Північну Америку, якщо немає кому навіть взяти участь у гонці? 
Alex Wolf
Не вихід на старт один раз для нормальних спортсменів це є проблема,а коли ти виходиш через раз,це вже позорисько і потрібно закінчувати з професійним спортом...дайте дорогу іншим...
antt
Хоча весна надворі! В американських горах, на широті 40 градусів (як і Рим, Мадрид), вона сьогодні особливо була помітна. Схили без снігу, деякі біатлоністи в футболках, що взагалі нечувано. Та й цікава гонка сьогодні, навіть на фініші. Йоганес Бьо обертається за переслідувачами двічі, хоча вони і так далеко - напевно відвик після вчорашнього спринта що цього йому не треба робити. Чи погляд Жакелена за два-три метри до фінішу, чи не обганяє його Лагрейд, бо напевно сил в француза пробігти на повну ці два метри у нього не залишилося. Що було помітно після четвертого рубежу, де його легко обігнав Йоганес, а він сам ледь не наїхав на обмежувач на трасі. Хоча маючи трохи менше ніж три промахи на третьому рубежі, міг перемагати як і раніше. Але його все таки  обігнав і Тарє Бьо, який далі має теоретично реальні шанси обігнати брата в загальному заліку, де всі перші шість місць -норвежці.
vak
Съездили отдохнули прогулялись. ЗП в фонд ЗСУ.
_Tor91nado24rly_
Вже сил не вистачає писати щось погане чи щось хороше про виступи наших біатлоністів. Таке враження, наче наша крїна ніколи не вигравала ні чемпіонатів Європи, ні чемпіонатів світу, не брала золота на олімпійських іграх. 
Біатлоністам з інших країн, тієї ж Латвії, Фінляндіїї, Словенії навіть одне-два штрафних кола не заважають фінішувати у другому, третьому десятку.
І на кінець, не соромно програвати натуралізованому корейцю?  
P.S. Якщо перемагати, то потрібно перемагати на всіх фронтах, неважливо, до якої площини вони належать. А в цій гонці в нас повне фіаско, бо кореєць Лапшин з п'ятьма штрафними колами двадцять сьомий, а Дудченко - з одним - сороковий.