Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
619
0

Ювентус – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 19:00 за Києвом

Ювентус – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 березня на «Альянц Стедіум» пройде матч 28-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зіграє проти «Аталанти». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Ювентус

Команда рік тому отримала покарання за чергові фінансові фокуси Аньєллі та його менеджменту. У результаті зараз календар вийшов простішим, ніж зазвичай: Стара Синьйора залишилася без єврокубків взагалі, і так залишилося більше сил і уваги на внутрішні турніри. І це допомогло, до речі, у квітні гранд гратиме у півфіналах національного кубка. Крім того, саме підопічні Массіміліано Аллегрі були головним переслідувачем Інтера. Але саме що були, адже у лютому та в очному поєдинку була поразка, і загалом був відверто провальний відрізок, коли за 4 тури було взято 2 очки. З урахуванням перемог чорно-синіх, чемпіонську інтригу вже нівелювали - зрозуміло, що скудетто повертається до Мілана. Тим більше що минулого туру поступилися й Наполі, 1:2.

Аталанта

Клуб проходитиме весну за максимально складним графіком. Але, з іншого боку, можна досягти успіхів у різних турнірах. У четвер італійці стартували у плей-оф Ліги Європи. Причому в суперниках був лісабонський Спортинг, з яким на пару 2023 року виходили з групи. Цього разу з португальцями на виїзді зіграли 1:1, і потрібно буде вдома наступного четверга вигравати. При цьому наступного місяця, як і Ювентус, команда гратиме у півфіналах кубку. А в Серії А підопічні Гасперіні намагаються боротися за 4 місце. Їм забракло сил проти грандів, і якщо проти Мілана ще взяли нічию, то Інтеру поступилися розгромно. Багато в чому ключовим був недільний поєдинок проти прямого конкурента Болоньї. Там, відкривши рахунок та вигравши перший тайм, у результаті безвольно поступилися 1:2.

Статистика особистих зустрічей

3 із 4-х останніх матчів, у тому числі й цього сезону, закінчилися нічиїми. Торік у травні зебри оформили 2:0 на полі бергамасків.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, швидше, на перемогу приймаючої сторони. Але гості теж потребують очок і будуть за них битися. Ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?
Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8
Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.