Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 березня 2024, 12:06
2374
1

Реал Мадрид – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 11 березня 2024, 12:06
2374
1
Реал Мадрид – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

10 березня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 28-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зіграє проти «Сельти». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда вже грала цього тижня. Вона проводила вирішальний матч-відповідь у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Звичайно ж, у Німеччині вдалося виграти 1:0, що забезпечило комфортний гандикап перед РБ Лейпциг. У підсумку в середу він і допоміг: зі зухвалими німцями зіграли на 1:1 і пройшли далі. Тепер потрібно підопічним Анчелотті перемикатися на внутрішню арену. Там виграно Суперкубок Іспанії, але потім вилетіли з Копи дель Рей після поразки в екстра-таймі Атлетіко. Тож тут залишилося лише довести до логічного завершення ситуацію в Прімері. Тобто, повернути титул, який рік тому віддавали Барселоні. Зараз галактикос відірвалися і від синьо-гранатових, і від решти, включаючи сенсацію цієї темпоради - Жирони. З іншого боку, останнім часом часті нічиї. Ось і з Валенсією зіграли 2:2, ще й відігравали не без зусиль.

Сельта

Клуб втратив добрий шанс убезпечити себе від вильоту. Він грав на полі найближчого переслідувача, Кадіса, і вів у 2 голи на 66-й хвилині. Але жовтий субмарин виявив характер, і за рахунок голу Дарвіна Мачіса на 10-й доданій оформив 2:2. У результаті зберігся статус-кво, при якому галісійці випереджали конкурента лише на кілька очок. Але загалом варто пам'ятати, що команда з Віго провалила перше коло, застрягши у зоні вильоту. Навіть дивно, що Рафа Бенітес, який прийшов улітку, зберіг свою посаду. Але при цьому такий терпець почав більш-менш виправдовуватися. Принаймні до березня вдалося закріпитися на 17-й позиції. А в минулому турі, з іншим аутсайдером, Альмерією, все ж таки вдалося забити єдиний м'яч і, як підсумок, виграти, наростивши дистанцію від небезпечної зони.

Статистика особистих зустрічей

У 12 крайніх поєдинках галісійцям вдалося досягти єдиної перемоги, що була в 2020-му році. У серпні вершкові перемогли знову, хай і мінімально.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у легку перемогу вершкових. Але в них явно не пік форми, а Бенітес мріє просто не пропустити. Налаштовуємось на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Молодий форвард Динамо забив дебютний гол за першу команду
Футбол | 01 травня 2024, 17:17 1
Молодий форвард Динамо забив дебютний гол за першу команду

Матвій Пономаренко відзначився у матчі УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
Перемога Реала понад усе!