Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 березня 2024, 23:07
447
0

Брайтон – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 10 березня 2024, 23:07
447
0
Брайтон – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 березня на «Амексі» пройде матч 28-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон енд Хоув Альбіон» зіграє проти «Ноттінгем Форест». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Брайтон

Команда цього тижня повернулася на міжнародну арену - де вони дебютували саме цього сезону. Чайки в Лізі Європи виграли восени свою групу, і в результаті розпочинали боротьбу у плей-оф лише з 1/8 фіналу. У четвер на полі Роми її, схоже, і закінчили, дуже вже розгромно там програли італійцям. При цьому не все почало виходити й на внутрішній арені. Так, зима закінчилася поразкою на полі Вулверхемптона в рамках кубка. А в АПЛ після розгрому слабенького Шеффілд Юнайтед пішла нічия з Евертоном і розгром із рахунком 0:3 минулої суботи на полі Фулхема. Поки що зона єврокубків не так вже й далеко, але все ж таки підопічні Де Дзербі фактично відкотилися до екватора таблиці.

Ноттінгем Форест

Клуб перебуває у непростому становищі. Фактично він проходить досить типовий другий сезон. Адже після дуже довгої паузи повернутися до Прем'єр-Ліги вийшло лише 2022-го року, і далі Стів Купер усіх здивував, зберігши новачка в еліті. Але в грудні з валлійцем без жалості розлучилися. І за Нуну Ешпіріту Санту було кілька важливих перемог, які й дозволяють випереджати Лутон. Але при цьому в останніх поєдинках ще й не щастило – сил та концентрації на кінцівку не вистачало. Манчестер Юнайтед вибив лісників із кубка за рахунок єдиного голу Каземіро на 89-й хвилині. А потім, у суботу, Ліверпуль повторив результат 0:1 завдяки удару Дарвіна Нуньєса на 9-й доданій!

Статистика особистих зустрічей

Піднявшись до Прем'єр-ліги, лісники набрали 4 очки в минулому році з чайками. Але у листопаді підопічні Де Дзербі взяли реванш, вигравши на виїзді 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, що чайки, злі через провальний вояж до Італії, зараз реабілітуються перед уболівальниками. Віримо, що в них вийде і ставимо на перемогу господарів (коефіцієнт – 1,74).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»
Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19
Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.