Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2024, 02:55
1083
0

ВИШНЯК: «Богданов отруївся. Я не повірив у команду, коли ми забили»

Наставник «Колоса» прокоментував поразку команди у матчі 20-го туру УПЛ із «Шахтарем»

| Оновлено 09 березня 2024, 02:55
1083
0
ВИШНЯК: «Богданов отруївся. Я не повірив у команду, коли ми забили»
ФК Колос. Ярослав Вишняк

8 березня відбувся матч 20-го туру УПЛ між командами «Шахтар» Донецьк та «Колос» Ковалівка. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь «гірників».

Після завершення зустрічі головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк провів прес-конференцію:

«Хотіли тут зачепитися за залікові бали. З різних причин нам це не вдалося. Але в цілому я задоволений ставленням хлопців до гри, самовіддачею, бажанням перемогти, а також боротьбою за результат.

По-перше, я вірю у свою команду до виходу на поле, під час гри, та після закінчення матчу я теж у них вірю. Я не повірив у них, коли ми забили гол. Я вірив, що ми можемо це зробити, і я впевнений, що ми правильно побудували свою гру - закрили «Шахтарю» середину поля. Не можу сказати, що у них не було моментів. Моменти були, але ми доставили їм клопоту, і я бачив, що їм було важко. А ми, у свою чергу, могли ще вибігати у контратаки, досить непогані. Ми могли зіграти краще, якщо б гравці атаки підтримували ці можливості. Коли «Шахтар» залишав великі зони за спинами, ми могли ще провести одну-дві атакі разючі і збільшити рахунок.

Стосовно другого тайму – «Шахтар» перебудувався, підсилив гру замінами. І не можна сказати, що ми збавили, то «Шахтар» значно додав і підняти ще темп. І десь ми в якийсь момент не витримали. І в цьому теж потрібно працювати. Після того, як ми пропустили голи, ми спробували перебудуватися, піднятися вище. випустили ще двох нападників. І я бачив, що хлопці хотіли відігратися, хотіли вирвати перемогу. Але «Шахтар» показав, що грати з ними у відкритий футбол дуже складно. Коли з'явилися вільні зони, вони вже багато вибігали у контратаки. І гра вже була не під нашим контролем. І це вказує на те, над чим нам потрібно працювати. Ну і плюс кадрова ситуація - ми були не в оптимальному складі через різні причини.

Богданов, скоріш за все, отруївся. І я вже розумів, що в перерві, або після перерви прийдеться робити заміну. Чи вплинуло це на гру? Я думаю, що вплинуло. Тому що в таку гру складно входити новим гравцям. Тим паче, що стосується знову ж таки кадрового питання - у нас Оріховський та Лукас Рангел тільки з понеділка почали тренуватися у загальній групі», – сказав Вишняк.

Відеоогляд матчу Шахтар – Колос – 3:2

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.