Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
679
0

Барселона – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 8 березня о 22:00 за Києвом

Барселона – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

8 березня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 28-го туру Прімери, в якому «Барселона» зіграє проти «Мальорки». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда зараз гратиме, думаючи про наступний вівторок. Недарма саме синьо-гранатові отримали можливість відкривати тур у Прімері – вони гратимуть на власній арені проти Наполі. Звичайно ж, у суперечці з італійцями саме більше, ніж клуб, спочатку був фаворитом, і 1:1 на виїзді можна вважати задовільним результатом. Але при цьому все одно потрібно вдома обігравати партенопеї. Адже саме на євроарені ще якось можна врятувати цю темпораду. Адже і з Суперкубку, і з кубка підопічні Хаві вилетіли, а в Прімері - безнадійно відстали від мадридського Реала, і недаремно наставник уже анонсував свій відхід улітку. Хоча б у квартеті лідерів залишитися. У такому розрізі 0:0 з Атлетіком, потенційним суперником, можна вважати непоганим результатом.

Мальорка

Клуб 2 роки тому призначав на посаду головного тренера Агірре. Здавалося, що тоді не так вірили, що Хав'єр зможе врятувати футбольний ліфт у Прімері, скільки, здавалося, давали йому час освоїтися, щоб потім добре попрацювати у Сегунді. А мексиканець здивував усіх, примудрившись встигнути набрати стільки очок, щоб уникнути пониження у класі. А в наступній темпораді вже навіть вдалося піднятися у верхню частину турнірної таблиці. На такому рівні втриматися не вийшло, але, впоравшись, зокрема, з Жироною та Реалом Сосьєдад (з останніми – за рахунок серії пенальті), острів'яни вирушили до фіналу кубка країни. Ну, а в Прімері, за всіх проблем, все-таки вдається триматися над небезпечною зоною. Тим більше, що минулого туру виграли 1:0 у Жирони, зміцнивши позиції.

Статистика особистих зустрічей

У каталонців було 11 перемог поспіль у очних поєдинках із бермельонцями. Але цього сезону, восени, сторони закінчили внічию.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у нову осічку кулес. Тут рекомендуємо ставити на господарів при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,74).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.