Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
7973
0

«Впевнена перемога нокаутом». Беллью зробив прогноз на бій Джошуа – Нганну

Колишній чемпіон світу не сумнівається, що переможе Ентоні

«Впевнена перемога нокаутом». Беллью зробив прогноз на бій Джошуа – Нганну
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа і Франсіс Нганну

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью (30-3-1, 20 KO) зробив прогноз на бій між ексчемпіоном Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) і колишньою суперзіркою UFC Франсісом Нганну.

«Джошуа може потрясти Нганну, і я думаю, що якщо він зможе зробити це раніше, то ініціатива відразу ж перейде до нього. Джошуа – безжалісний нокаутер, щойно він завдасть бійцеві неприємностей. Цей бій може пройти швидко, якщо Ей Джей зможе завдати Нганну шкоди в початковій стадії.

Більш імовірним результатом буде зупинка в середині бою. Джошуа почне швидко, щоб взяти бій під контроль, і такий підхід дасть Нганну багато приводів для роздумів. Я бачу, як Ей Джей забирає раунди, перш ніж сповільнити Нганну, і не втрачає часу, щоб закінчити справу, коли випаде можливість.

Якщо бій пройде так, як я думаю, то вся увага буде прикута до бою Ф'юрі з Олександром Усиком у травні, бо Джошуа захоче битися проти переможця. Він може отримати цей бій, тільки якщо буде виглядати нестримним проти Нганну, і саме цього я очікую, коли пролунає перший гонг у п'ятницю ввечері. Джошуа переможе нокаутом і буде виглядати гідно», – сказав Беллью.

Бій Джошуа – Нганну відбудеться 8 березня.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.