Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2024, 17:54
2003
1

Масштабні обстріли Одеси поставили під сумнів повернення глядачів

Під ризиком матч Чорноморця з Ворсклою

| Оновлено 07 березня 2024, 17:54
2003
1
Масштабні обстріли Одеси поставили під сумнів повернення глядачів

З настанням березня Одеса та Одеська область опинилися під підвищеною увагою країни-агресора, яка вже десять років знищує Україну. Ракетні та дронові удари по обласному центру півдня країни, які вже впродовж п’ятої доби регулярно здійснюються рашистами, поставили під сумнів безпеку спортивних заходів у ньому.

Це, передусім, стосується матчу 19-г туру «Чорноморець» - «Ворскла» (Полтава), який має відбутися у суботу, 9 березня.

Попервах у відповідності до наказів Міністерства молоді та спорту і його рекомендаціям щодо створення робочих груп, які визначають можливість залучення вболівальників на кожну арену, перед стартом весняної частини чемпіонату остаточно були названі кількісні квоти відвідуваності глядачами матчів клубів УПЛ. Одеський «Чорноморець» отримав квоту у 2.000 глядачів, що разом із київським «Динамо» стало найбільшим у порівнянні з іншими клубами УПЛ.

Ще на минулому тижні у середовищі одеських вболівальників виникло питання: коли поступлять у продаж квитки на поєдинок «моряків» з «Ворсклою»? Однак не все так просто, як того хотілося б.

- З урахуванням сьогоднішніх обставин важко щось конкретне сказати щодо того, буде дві тисячі глядачів на матчі чи він взагалі пройде без вболівальників, - розповідає генеральний директор ФК «Чорноморець» Анатолій Мисюра в коментарі Sport.ua. – Все це пов’язане з попередніми ночами та вчорашньою денною атаками на Одесу. Найближчим часом будемо конкретно вирішувати, будуть глядачі чи ні. І якщо будуть, то у якій кількості. Було бажання бачити вболівальників на трибунах і розуміння, як це краще зробити. Однак все змінили події, які відбулися опівдні 6 березня. Одна справа – нічні атаки, а зовсім інша – вдень. Адже саме у денний час має відбутися найближча гра. Тож тепер будемо консультуватися щодо питань, пов’язаних з організацією матчу з відповідними органами. Не хочеться ж бо нікого наражати на небезпеку. Дозвіл на відвідання стадіонів глядачами (і не тільки в Одесі, а й в усіх інших обласних центрах) дає обласна військова адміністрація. Якщо будемо розуміти, що ситуація змінилася, то можливо наступний домашній поєдинок не викликатиме потреби приймати додаткові рішення. Побачимо.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fireball
Дошло таки? (((