Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 березня 2024, 16:39
20895
73

Кого вибрав Ребров? Стала відома заявка збірної України на матч з Боснією

Наступний матч українська команда проведе 21 березня

| Оновлено 08 березня 2024, 16:39
20895
73
Кого вибрав Ребров? Стала відома заявка збірної України на матч з Боснією
УАФ

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров визначився зі заявкою команди на березневі матчі.

21 березня збірна України в Зениці в межах півфіналу плей-оф відбору Євро-2024 зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія.

Заявка збірної України:

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Олександр Караваєв, Денис Попов (обидва — «Динамо» Київ), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (усі — «Шахтар» Донецьк), Богдан Михайліченко («Полісся» Житомир), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Максим Таловєров (ЛАСК Лінц, Австрія).

Півзахисники: Олександр Зубков, Георгій Судаков (обидва — «Шахтар» Донецьк), Микола Шапаренко, Володимир Бражко (обидва — «Динамо» Київ), Олександр Піхальонок (СК «Дніпро-1» Дніпро), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія), Сергій Сидорчук («Вестерло», Бельгія), Руслан Маліновський («Дженоа» Генуя, Італія).

Нападники: Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список: Дмитро Різник, Єгор Назарина (обидва — «Шахтар» Донецьк), Олександр Тимчик («Динамо» Київ), Олексій Гуцуляк (СК «Дніпро-1» Дніпро).

Раніше стало відомо, що на прохання головного тренера збірної України Сергія Реброва в червні для національної команди буде організовано три контрольні матчі. Одним із суперників українців буде збірна Молдови.

Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Як виглядає таблиця АПЛ після перемог лідерів та поразки Манчестер Юнайтед?
Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2
Як виглядає таблиця АПЛ після перемог лідерів та поразки Манчестер Юнайтед?

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі 73
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Хорош. Все нравится
Chystyi_stavok
Не розумію хейту з приводу Мудрика, він же й так постійно викликається. А зараз хоч трохи почав грати нарешті. Сподіваюся оптимальну форму набере до боснійців.
didora
От усі умні. Дехто навіть не знає, що Степаненко травмований, Буяльський також (не грав із Чорноморцем і Вересом). А для чого тренер там, для фото. Він за все відповідає. Заявка нормальна, більше нема кого викликати. А от кого поставить в основу оце питання. Бо можна весь матч просрати. І основне треба виходити і грати із 1 хв. до останньої хвилини. Не дивитися чи це Боснія, чи Ісландія, чи ще хтось. З усіма можна грати. Тільки ж треба грати, а не мозгу їб.....ти!!!
Vitason
Ярмолюк,Буяльський!? Чи  Сидорчук краше? Степаненко,травмованый?
introvert
Матвієнко в центрі захисту це трохи моторошно. Не слідкую за ЧУ: шо зі Сватком? Бачу, проти Руху не грає.
anacreon
Де Ярмолюк? Даже глупо не викликати хлопця, який у 19 років самостійно пробився в клуб в АПЛ. Навіть в основі виходив пару разів. Натомість по інерції викликаються всі ці "динамівські, дніпровські та шахтарські серця".
Сидорчук навіть з того бельгійського клубу по звичці викликається. Він Ярмолюка користі більше було б, ніж від Малиновського. Більше, ніж від Піхальонка.
Bombardini
Спочатку подумав, що Бражко скоріш на заміну поки, але шось не все так однозначно у нас в опорній зоні, тож можливо випустять одразу в основі
odiniznashih
Восьмеро из списка засветились в Заре, а так бы многие и играли в запасе или Шахтер-3, проигрывая конкуренцию легионерам.
Pixelman
Буяльському щось взагалі місця не знаходять в збірній... Здається навіть що це якась особиста неприязнь 
Keen Vision
Замість Сидорчука і Сікана прямо зараз оптимальніший вибір - це Криськів та Волошин. Бо незрозуміло, навіщо 4 гравця на одну позицію центрфорварда (тим більше Сікан зараз явно програє конкурентам), у той час як крім Мудрика лівих вінгерів немає. Ну і 23-річний Криськів куди цікавіше та креативніше виглядає 32-річного Сидорчука.
Gargantua
Лунин - Караваев, Матвиенко, Забарный, Миколенко - Циганков, Бражко, Шапаренко, Мудрик - Зинченко - Довбик
fifa2020
Сваток де? Який топово зіграв з італійцями!
alex belogubko
зачем нужен Зина и Сидорчук --есть игроки по лучше 
Весняна Сова
Бондаренко нема навiть у резервному)  Малина, Пiхальонок на голову вищi)
fifa2020
Степаненка і не потрібно, він норм коли треба весь матч захищатися, а вот проти таких суперників краще Малиновського випустити, який буде шикарні передачі давати в атаку...
TarasTaras94
Чому Тимчик в резерві? Він типу травмований зараз?
ZANREGENT1993
Лунин,справа Караваев,слева Миколенко, в центре Забарный с Поповым, опорный Сидочук ( Бражко) , в центре шапаренко,Зинченко,Малиновский, слева Мурзик,справа Цыганков, нападающий Довбик.
Умник
Лунин Конопля Матвиенко Забарный Миколенко Бражко Шапаренко Судаков Мудрык Циганков Довбык
На Замену: Зубков, Зинченко, Малиновский Ванат, Караваев.
Fant24
Довбик лучший бомбардир в Испании который тянет тяжелый сезон в основе Жироны и дурачек мудрик без толку бегающий на кубок .Так важнее для сборной ?