Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1636
0

Аякс – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 7 березня о 19:45 за Києвом

Аякс – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Йохан Кройфф Арена» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги конференцій, в якому «Аякс» зіграє проти «Астон Вілли». Поєдинок розпочнеться о 18:45 за європейським часом.

Аякс

Команда, безумовно, велика - чого варті 4 перемоги у Кубку європейських чемпіонів. Але останнім актуальним успіхом був виграш Ередивізії, у 2022-му році, в 36-й раз в історії та третій за 4 розіграші. Вже минулого сезону була невдача, з падінням на 3-тє місце. Але це були квіточки порівняно з найгіршими за всю історію результатами. Щось почало виходити за нинішнього наставника, ван т'Схіпа. Так само провальним був і сезон на євроарені. Гранд у Лізі Європи взяв лише 5 очок у групі з Брайтоном, Марселем та АЕКом, випередивши лише греків, і то мінімально, на 1 бал. У результаті представник Нідерландів перебрався до Ліги конференцій, і почав лише з нічиєї в Амстердамі проти Буде-Глімта. У Норвегії теж сторони забили порівну голів, по 1-му (і стільки ж вилучень), і лише на 114-й хвилині Тейлор приніс підсумковий успіх аяксидам.

Астон Вілла

Клуб потрапив у яблучко, наважившись на початку минулого сезону зробити ставку на Емері. А Унаї недаремно погодився повернутися на Туманний Альбіон, перебравшись саме до Бірмінгема, що давно не проявляв себе у футбольному плані, хоча мав і історію, і амбіції. Вже минулої весни іспанець дістався сьомого місця у підсумковій таблиці Прем'єр-Ліги. Зараз там, до речі, віллани цілком обґрунтовано претендують на статус головного відкриття цього чемпіонату. На піку під Новий Рік команда піднімалася на друге місце в АПЛ, та й зараз претендує на фініш у лігочемпіонівському квартеті. Але при цьому іспанець із підопічними традиційно успішний на міжнародній арені. У Лізі конференцій англійцям довелося стартувати ще в літньому плей-оф, але вони не лише не злили це додаткове навантаження, а й у підсумку виграли свою групу.

Статистика особистих зустрічей

У 2008 році клуби грали в Кубку УЄФА - тоді були поєдинки в 1 коло. І на своєму полі англійці виграли 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у перемогу гостей із Британії. Але поки що краще зупинитися на варіанті з тоталом більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,727).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?
Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 6
Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.