Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1647
0

Фрайбург – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 7 березня о 22:00 за Києвом

Фрайбург – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Європа-Парк» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Фрайбург» зіграє проти «Вест Хема». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фрайбурґ

Команда дуже довго, навіть за німецькими мірками, грає під керівництвом одного наставника Крістіана Штрайха. І останні сезони вдалися для типового середняка: він вийшов у фінал Кубка Німеччини і вже двічі поспіль закінчував у верхній третині таблиці. З іншого боку, у четвірку найкращих піднятися так і не вдалося, а вирішальний матч за кубковий трофей було програно. Та й у нинішньому розіграші, хоча ще є шанси на 6-те чи хоча б 7-е місце, таки спостерігається відкат у середину таблиці. Тим важливіше для бразильців із Брайсгау показати зараз результат у Лізі Європи – наступного розіграшу вони можуть і не потрапити. Німці змогли вийти з другого місця з групи та виявили характер із Лансом. Після нульової нічиєї у Франції вони пропустили двічі вдома, але зрештою здобули вольову перемогу в екстра-таймі.

Вест Хем

Клуб багато в чому схожий на свого суперника. Це теж середняк свого національного дивізіону, хай і з амбіціями. І саме за нинішнього наставника, Девіда Мойєса, показує стабільні, хороші результати. Окремо стоїть перемога у минулому розіграші Ліги конференцій. Саме цей успіх приніс і трофей, і можливість грати зараз у Лізі Європи. Там англійці змогли показати себе чудово, вигравши свою групу восени. Тож до плей-оф молотобійці приступають лише зараз. Досить вчасно, адже у лютому був провал, навіть із трьома поразками поспіль. Але наприкінці зими почали знову перемагати. Але чи буде для Мойєса єврокубок у пріоритеті, чи він скоріше боротиметься за 6-е місце у Прем'єр-Лізі?

Статистика особистих зустрічей

Клуби грали у 2023-му році у груповому турнірі цього ж турніру. І тоді двічі виграли хаммерс.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу німцям. Але англійці з ними вміють грати, так що поставимо на нейтральний тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.