Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1109
0

Тренер Копенгагена: «Ви взагалі не можете причепитися до цього»

Якоб Нееструп прокоментував поразку своїх підопічних у матчі з «Ман Сіті»

Тренер Копенгагена: «Ви взагалі не можете причепитися до цього»
Getty Images/Global Images Ukraine. Якуб Неестроп

6 березня відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Манчестер Сіті» та «Копенгаген». Гра завершилася з рахунком 3:1 [перший поєдинок 3:1].

Після завершення зустрічі головний тренер датського клубу Якоб Нееструп прокоментував невдачу своїх підопічних:

«Я дав три повідомлення своїм гравцям. По-перше, ми програли дві гри команді, яка була краще за нас – причому більше, ніж на один рівень. По-друге, вони можуть дуже, дуже пишатися європейською кампанією, яку вони провели за «Копенгаген» та Данію загалом. Ви взагалі не можете причепитися до цього.

По-третє, ми маємо повернутися назад і подумати про те, що потрібно, щоб грати на цьому рівні. Неважливо, чи є ви воротарем, захисником, півзахисником, молодим чи старим, тренером чи гравцем.

Перемогти «Галатасарай» удома в «Паркені» та посісти друге місце у цій групі, вочевидь, є яскравою подією. Якщо подивитися тільки на гру, я сказав би, що наша домашня гра з «Баварією» була яскравою подією.

Я думаю, що ми зробили все, що могли. Ми знали обставини після першого результату в Копенгагені та й старт не полегшив ситуацію. Але ми знайшли себе та почували себе комфортно з м'ячем. Ми створили моменти, на які могли розраховувати, і забили один раз, але нам також доводилося багато бігати за ними, як це буває, коли граєш із «Сіті».

Я не міг вимагати більшого від своїх гравців. Я пишаюся тим, як ми провели груповий етап і нам вдалося зіграти з найкращою командою у світі. Мене переповнює гордість. Ми були зобов'язані [виявити характер]: це гра 1/8 фіналу проти кращої команди. Очевидно, вам потрібно зробити все можливе, тому що це ті моменти у вашому житті, які ви не повернете.

Було приємно бачити сьогодні виступ наших молодих та старих гравців, але останні шість місяців ми показали добрі результати. Для нас це був дуже добрий досвід. Якщо ми будемо досить гарні, щоб виграти чемпіонат Данії та знову вийти в Лігу Чемпіонів, було б непогано спробувати зіграти з іншою командою, а не з «Сіті», з якою ми зустрічалися двічі поспіль!».

Півзахисник «Копенгагена» Магнус Маттсон:

«Ми краще поводилися з м'ячем, ніж у першому матчі. Якби ми були трохи краще у штрафних, ми могли б забити більше. Загалом це була середня гра проти кращої команди світу на даний момент, і ми можемо з гордістю згадувати ці дві гри. Ми не здавалися, коли на початку матчу вони забили два швидкі голи. Може бути більше, якби ми не були зосереджені, але ми були.

Якби ми були трохи кращими у першому матчі, рахунок міг би бути 2:1. Але те, що робить «Сіті» великими, це те, що вони мають вигоду з кожної можливості, і це безумовно те, чому ми можемо в них повчитися».

Форвард «Копенгагена» Мохамед Ельюнуссі:

«Я радий, що зміг дати фанатам привід порадіти. Вони були найкращими для нас сьогодні ввечері.

Ми зустрілися з найкращою командою у світі, у цьому немає жодних сумнівів. Але цей матч не повинен відволікати увагу від виступів, які привели нас сьогодні».

Відео голів та огляд матчу Манчестер Сіті – Копенгаген – 3:1

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 01 травня 2024, 00:30 0
Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.