Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1385
0

Марко РОЗЕ: «Це щось екстраординарне»

6 березня мадридський «Реал» пройшов «РБ Лейпциг» за сумою двох зустрічей

Марко РОЗЕ: «Це щось екстраординарне»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марко Розе

6 березня відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Реал» Мадрид та «РБ Лейпциг». Гра завершилася з рахунком 1:1 [перший поєдинок – 1:0].

Після завершення зустрічі головний тренер німецького клубу Марко Розе прокоментував результат зустрічі:

«У нас були хороші моменти, і ми зіграли дуже добре. У таких іграх дуже важливо знайти добрий баланс – захищати те, що потрібно захищати. Ми зробили це дуже добре. Часом ми дуже високо пресингували, глибоко захищалися та добре володіли м'ячем. Моя команда показала дуже гарний виступ.

Ми просто не забили достатньо голів. У результаті вони забили два голи, а ми лише один. Ми конкуренти, а це означає, що дуже розчаровані тим, що виходимо з конкуренції. Діти сьогодні дійсно показали, що хочуть більшого, хочуть продовжувати.

Ми маємо високий рівень гри на багатьох позиціях, і ми забиваємо багато голів у лізі. Можливо, нам не вистачає досвіду в деяких ситуаціях чи спокою, який приходить із досвідом. І іноді вам потрібно трохи удачі – це також частина цього.

Я дуже поважаю «Реал Мадрид»: усю команду, і вітаю їх із тим, що вони впоралися. Але я маю ще раз похвалити свою команду. Приїхати сюди в матчі на вибуття з таким результатом з першого матчу та показати, що ти справді віриш, це щось екстраординарне».

Капітан РБ Лейпциг та найкращий гравець матчу Віллі Орбан:

«Загалом наша гра в обох матчах була гарною, але ми могли б досягти більшого. Ми не винагородили себе за всю тяжку працю, тому сьогодні гірко. У нас було так багато чудових моментів, які потрібно максимально використати».

Захисник РБ Лейпциг Беньямін Хенрікс:

«Якщо скласти 180 хвилин, то шанси у нас явно були більшими – не знаю, як вони сьогодні забили. Нам цього не вистачає: використовувати свої шанси. Ми чудово провели перший тайм, але нам просто потрібно було винагородити наші зусилля, як у першому матчі, так і у відповідь. Ми просто не повинні бути відсутніми.

Ми можемо багато взяти з цієї гри, але зараз це просто супер-розчаровує, тому що видно, що ми були з ними на одному рівні. Ми мали чудові шанси, особливо тут, на цьому стадіоні. Ми так добре грали і це так важко, що ми вибули».

Відеоогляд матчу Реал Мадрид – РБ Лейпциг – 1:1

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярослав РАКІЦЬКИЙ: «Я залишаю Шахтар»
Футбол | 30 червня 2024, 14:57 32
Ярослав РАКІЦЬКИЙ: «Я залишаю Шахтар»

Досвідчений захисник попрощався з вболівальниками

Сестра Ракіцького: «Ярослав залишає Шахтар не за своїм бажанням»
Футбол | 30 червня 2024, 18:48 20
Сестра Ракіцького: «Ярослав залишає Шахтар не за своїм бажанням»

Дар'я прокоментувала відхід свого брата з донецького клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.