Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 08 березня 2024, 00:16
883
0

Динамо Загреб – ПАОК. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 7 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 08 березня 2024, 00:16
883
0
Динамо Загреб – ПАОК. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Максимир» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги конференцій, у якому «Динамо» (Загреб) зіграє проти ПАОКа. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Динамо (Загреб)

Команда з права вважається національним флагманом. За часів єдиної Югославії виходило кілька разів взяти чемпіонські титули. Ну, а за незалежності Хорватії у синіх просто зникла конкуренція. Поки що, щоправда, і Рієка, і Хайдук наполегливо тримаються на рівні переможця. Провальним вийшло літо у розрізі єврокубків. Спочатку у скандальному протистоянні, яке супроводжувалося кривавими зіткненнями фанатів, навіть із жертвами, хорвати програли у кваліфікації Ліги чемпіонів АЕКу. Відразу після цього поступилися Спарті, і як: після 3:1 вдома були розгромлені 1:4 в Празі. Та й у Лізі конференцій було лише друге місце у компанії з Астаною, Балкані та Вікторією (Пльзень). Не вірилося, що така команда щось покаже в 1/16 фіналу з Бетісом. Але іспанців обіграли 1:0 на виїзді, після чого вдома вистачило й нічиєї 1:1.

ПАОК

Клуб у 2019-му році виграв третій чемпіонський титул – попередній датувався 1985-м. Через два сезони двоголові орли змогли отримати і кубок. Але потім знову відкотилися на другі ролі, наприклад, у минулому розіграші прийшли до фінішу лише 4-ми. Зараз є шанс як піднятися на перше місце, так і обмежитися повтором попереднього результату - надто висока конкуренція між лідерами розіграшу. При цьому підопічні Резвана Луческу змогли показати майже стовідсоткові результати у Лізі конференцій. Почавши з літньої кваліфікації, там представник Салонік вибив трьох противників у відборі, а вже в групі, у компанії з ХІКом, Абердіном та франкфуртським Айнтрахтом, було виграно 5 матчів за нічиєї у Шотландії - звичайно ж, вони з головою виграли квартет.

Статистика особистих зустрічей

У 2010 році клуби грали в рамках групового етапу Ліги Європи. Тоді греки двічі виграли по 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають хорватів, які грають удома, фаворитом поєдинку. Але це тільки перший поєдинок, так що чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.