Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1577
0

Марсель – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 7 березня 22:00 за Києвом

Марсель – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

7 березня на «Велодромі» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Марсель» зіграє проти «Вільярреала». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Марсель

Команда прямо між поєдинками минулого раунду єврокубка змінила наставника. Все досить довго йшло до відставки Гаттузо, коли і з кубка випали, і в чемпіонаті просіли. Хоча з Дженнаро і вдалося досягти непоганого результату в Гамбурзі, у формально виїзному поєдинку проти донецького Шахтаря - у підсумку закінчили 2:2 - все одно з італійцем без жалю розлучилися. Його змінив Гассе, нещодавно вигнаний зі збірної Кот д'Івуару просто у розпал домашнього КАН – виграли турнір івуарійці вже без повноцінного наставника. На новому місці досвідчений фахівець почав непогано. У тому числі впоралися з гірниками у поєдинку-відповіді. Не завадив і швидкий гол суперника на Велодромі, коли Судаков реалізував пенальті – на нього відповіли трьома своїми.

Вільярреал

Клуб за Емері показував оптимальні результати на міжнародній арені - виграв Лігу Європи та сягав півфіналу Ліги чемпіонів. Коли Унаї повернувся до Англії, відгукнувшись на пропозицію Астон Вілли, нічого видатного не виходило в єврокубку, зате в Прімері минулої весни вдалося піднятися на п'яте місце. Зараз підводники різко здали у внутрішній першості, безнадійно відкотившись у нижню частину турнірної таблиці (а в кубку взагалі поступилися скромному Уніоністасу). Але при цьому вони гідно виявили себе в Лізі Європи. Потрапивши до групи з Ренном, Маккабі з Хайфи та Панатінаїкосом, саме жовтий субмарин зміг, набравши 13 очок, виграти свою групу. І за рахунок цього тільки зараз, зі стадії 1/8 фіналу, розпочинає боротьбу в рамках плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

До цього команди проводили товариські поєдинки. 2018-го у такому форматі була нічия, через 3 роки виграв Олімпік.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу французів. Але іспанцям потрібно хоча б десь проявити себе – ставимо на те, що вони не програють (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.