Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 07 березня 2024, 00:00
2508
1

УЄФА розкритикували за історичну угоду з одним із спонсорів

Betano став першим букмекерським партнером Євро-2024

| Оновлено 07 березня 2024, 00:00
2508
1
УЄФА розкритикували за історичну угоду з одним із спонсорів
Twitter

У листопаді УЄФА оголосив, що греко-кіпрський оператор Kaizen Gaming, який стоїть за Betano, виступить офіційним глобальним спонсором турніру, який пройде в 10 містах Німеччини, що приймають, з 14 червня по 14 липня.

Це був перший випадок, коли гральна компанія була обрана спонсором футбольного заходу.

Альянс проти реклами ставок на спорт, до якого входять такі організації, як Transparency International Germany та група фанатів Our Curve, звинуватив УЄФА та урядові органи у нездатності адекватно вирішити проблему азартних ігор.

Одним із яскравих питань, порушених альянсом, є очевидна невідповідність у увазі та ресурсах, що виділяються на різні форми профілактики.

У той час як Національне антидопінгове агентство активно запускає кампанію з боротьби з допінгом у спорті, що фінансується державою напередодні Євро-2024, аналогічних ініціатив, спрямованих на запобігання ігровій залежності, не існує.

Посилаючись на статистичні дані, що показують, що близько 1,3 мільйона людей страждають від ігрової залежності в Німеччині, включаючи значну частину любителів ставок на спорт, альянс стверджує, що існує термінова необхідність у профілактичних діях.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Оскільки УЄФА на сьогодні є монополістом з органзації футбольних змагань у Європі, то Антимонопольний комітет ЄЕС мав би втрутитись в цю угоду. Також не чути висновків 
комітету із Суспільної моралі  ЄЕС.