Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2024, 17:52
2912
1

Чорноморець провів спаринг з Реал Фармою

Команда готується до гри з «Ворсклою»

| Оновлено 07 березня 2024, 17:52
2912
1
Чорноморець провів спаринг з Реал Фармою
ФК Чорноморець

Футболісти одеського «Чорноморця» готуються до першого у цьому році домашнього матчу з полтавською «Ворсклою», який має відбутися 9 березня у рамках 20-го туру УПЛ.

Поточний тиждень проходить з щоденними тренуваннями на клубній базі «моряків» у Совіньйоні. Потребу ж в ігровій практиці, яка необхідна новачкам та футболістам, котрі не грали або провели мало часу у поєдинку попереднього туру у Києві з «Динамо», тренерський штаб задовільнив контрольним матчем. У ролі спаринг-партнера команди Романа Григорчука традиційно виступив давній знайомий – друголіговий «Реал Фарма». Цей поєдинок завершився перемогою «Чорноморця» з рахунком 3:0.

А тим часом Sport.ua стало відомо, що співпраця з «Реалом Фармою» відомого за виступами у «Чорноморці» стража воріт Дмитра Безрука не відбудеться. Попервах між ним і друголіговим клубом була домовленість про поєднання функцій голкіпера та тренера воротарів, однак провівши у таборі молодшого за рангом одеського клубу зовсім небагато часу, до більшого справа не дійшла.

Нагадаємо, що Безрук є вихованцем футбольної школи «Чорноморця». Спочатку він грав у складі резервістів, а у сезоні-2015/16 дебютував у головній команді клубу. Через чотири роки молодий воротар перебрався до Азербайджану, де нетривалий час захищав кольори «Сабаха».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ГРИ определись составом