Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 березня 2024, 01:47
296
0

Тренер Копенгагена: «Я знаю, що пройти Ман Сіті – майже неможливо»

Якоб Нееструп поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 ЛЧ проти «Манчестер Сіті»

| Оновлено 07 березня 2024, 01:47
296
0
Тренер Копенгагена: «Я знаю, що пройти Ман Сіті – майже неможливо»
УЄФА. Якоб Нееструп

Головний тренер данського «Копенгагена» Якоб Нееструп поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського «Манчестер Сіті»:

«Я знаю, що ми поступаємося в рахунку і граємо на виїзді проти найкращої команди світу, пройти далі майже неможливо. Але ми бачили в минулому сезоні проти «Сіті» на «Паркені», що ви можете програвати протягом 35 хвилин, а потім одна ситуація змінює динаміку. Ми повинні використовувати ці ситуації.

Це дуже просто: «Манчестер Сіті» зараз – найкраща команда. Ми грали з трьома дуже хорошими клубами на груповому етапі, але «Сіті» на крок чи два вище. Всі команди відчувають цю різницю, коли грають з «Сіті».

Я багато уваги приділяю коефіцієнтам. Саме тому ми не повинні розслаблятися. Так, пройти далі майже неможливо, але з удачею та майстерністю матч може бути як злетом, так і падінням. Гол у будь-якому випадку може мати значення для турнірного становища, тому у нас є все, заради чого варто грати. І гравці це знають».

Матч «Манчестер Сіті» – «Копенгаген» відбудеться 6 березня о 22:00 за київським часом. В першій зустрічі англійська команда здобула перемогу з рахунком 3:1.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.