Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 березня 2024, 18:51
8829
1

Президент УПЛ прокоментував неприємність у матчі Олександрія – Шахтар

Євген Дикий пояснив, чому Setanta Sports не змогла прийняти сигнал від УПЛ-ТБ

| Оновлено 06 березня 2024, 18:51
8829
1
Президент УПЛ прокоментував неприємність у матчі Олександрія – Шахтар
УПЛ

Президент Української Прем'єр-ліги Євген Дикий прокоментував неприємність у матчі 18-го туру Української Прем'єр-ліги «Олександрія» – «Шахтар», коли Setanta Sports не змогла прийняти сигнал від УПЛ-ТБ.

– Матч ФК «Олександрія» – «Шахтар», на жаль, багато вболівальників не змогли його подивитися. УПЛ навіть виступила зі спільною заявою з Setanta Sports щодо часткового зриву трансляції. Що там сталося і чи була це проблема лише однієї платформи?

– Setanta Sports із технічних причин не змогла прийняти сигнал від УПЛ-ТБ. Ми опрацювали цю ситуацію, і наші партнери постараються уникнути повторення такого збою.

– В кулуарах кажуть, що ОТТ-платформи не можуть приймати більш як один сигнал від УПЛ-ТБ. При цьому в нас постійні повітряні тривоги, можуть бути інші форс-мажори. Невже це саме буде повторюватися й надалі?

– ОТТ-платформи вже вирішили це питання. Вони отримують від нас саб-канал. На жаль, кабельний лінійний телеканал не може транслювати декілька матчів одночасно. Саме тому, у разі зміщення програми передач через повітряну тривогу, кабельний телеканал транслюватиме у прямому ефірі лише наступний матч, який заплановано за розкладом. Перерваний/відкладений матч, що змістився у сітці, у прямому ефірі можна буде переглянути на ОТТ платформах, що підтримують трансляцію додаткових саб-каналів.

Нагадаємо, матч «Олександрія» – «Шахтар» закінчився з рахунком 0:0, але пізніше «містяни» отримали технічну поразку 0:3 за те, що випустили на поле незаявленого Івана Калюжного.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Людмила Павловська
Ми залишились без футболу